SAROT TERMAL DE TAPULAR DAĞITILIYOR

 

SAROT TERMAL DE TAPULAR DAĞITILIYOR

 

Bolu nun Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesinde faaliyet gösteren Sarot termal Vadi Devre mülklerinde Tapular verilmeye başladı.

 foto

Sarot Termal Vadi Tesislerinde  AK Parti Bolu Milletvekili Ali ERÇOŞKUN  ve Protokol üyelerinin katıldığı bir tören ile Tapu dağıtımına başlandı.   Tapu Töreninde  bir konuşma yapan Sarot Termal Vadi Yönetim Kurulu Başkanı  Bülent YILMAZ    bizlere  bu hizmet yarışında emeği geçen ve bize destek olan tüm Bölge halkına ve yöneticilerimize teşekkür ederim dedi.

 

Tapu töreninde  Taşkesti  Belediye Başkanı Tahsin ÖZCAN  2007 yılında başlanan Sarot Termal Vadi hikayesini   Salondaki misafirler ile  paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.mudurnuhaber.com

“SAROT TERMAL DE TAPULAR DAĞITILIYOR” için 2 yanıt

  1. Sarot yönetiminin 4 yıl lık bir aradan sonra tapuları dağıtması sevindiricidir. Kutluyorum tapu alanlara güle, güle yerlerini kullanmalarını diliyorum. 10348 kişinin de bir an önce tapularına kavuşmasını canı gönülden bekliyorum. Verilen tapuların sitede önlü arkalı okunabilir şekilde yayınlanır ise tüm almayanlar ısrarla alma sırasına gireceğini, tapu probleminin de ortadan kalkacağına inanıyorum. Alanlara hayırlı olmasını diliyorum.

  2. Tapu dairesinden bilgi edinme yasasına göre öğrendiğimiz 15 günden aşağı devre mülk tapusu olamayacağıdır. Bizlere devre mülk diye 14 günlük yerleri satan sarot ne tapusu dağıttı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir