Takla atan araçtan burnu kanamadan çıktı, peki nasıl oldu

Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır

Sabah saatlerinde Bolu- Mudurnu karayolunda  yaşanan kazayı  görenler Emniyet kemerinin nasıl insan oğlunu hayata bağladığının bir kez daha canlı şahidi oldular.

Bolu Mudurnu karayolunda  araç takla atti, sürücünün emniyet kemeri takiliydi. Burnu bile kanamadi.

Bolu Mudurnu karayolunun  Hürriyet hani mevkiinde sabah saatlerinde Mudurnu Yazilar ortaokuluna özel aracı ile seyir eden  Öğretmen Bİrol Türkmen’in kullandıği araç yolda gizli buzlanma nedeni ile  kontrolden çıkarak takla attı.

Bolu dan  Mudurnu istikametine giden Mudurnu Şirin Seyahat’a ait otobüsün önünde yaşanan kazayı otobüsün içindeki yolcular an ve an  görüp hayrete düştüler.

Kazanın  yaşanmasının ardından Otobüs ve çevreden gelen diğer araç sürücüleri Takla atan araçta sıkışan sürücüyü araçtan çıkarttı.

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıkartılan Türkmen, Emniyet kemeri takılı olduğu için kazayı yara almadan kurtardı.

Yetkililer şu son günlerde gündüzleri hava sıcaklığı sebebi ile gece geç saatlerde  don olaylarının yaşanması ile birlikte sabahın erken saatlerinde  araç kullanacak araç sürücülerini uyararak, dikkatli seyir etmeleri ve ani hareketlerden kaçınmaları yönünde ikazda bulunurken, güneş almayan bölgelerde ise gizli buzlanmalara karşı  dikkatli olunması gerektiğini hatırlattılar.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir