Kosgeb Sıfır Faizli Kredi Desteği 2017 Başvuruları Başladı!

10 ŞUBAT 2017 tarihinde Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ , KOSGEB binasında,Sıfır Faizli Kredi Desteği başvurusunun açılışını gerçekleştirdi. KOSGEB sıfır faizli KOBİ kredi desteği bugün bugün başlıyor. 230 bin esnafımızın sıfır faizli krediden faydalanması bekleniyor.

10 ŞUBAT 2017 tarihinde KOSGEB tarafından verilecek olan 50 bin lira faizsiz kredi başvuruları başladı. Bugün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ ve KOSGEB başkanı sayın Recep BİÇER tarafından yapılan toplantı neticesinde 2016 yılında 249 bin başvuru yapan ve bütçe nedeniyle kredi verilemeyen esnafımız için 10 günlük süreç başlatıldı. Başvurular 10 ŞUBAT ve 20 ŞUBAT 2017 tarihleri arasında yapılacak. İşte detaylar..

KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

10 Şubat itibariyle KOSGEB KOBİ Sıfır Faizli Kredi işletme desteği başvuruları başladı. Başvurmak isteyen vatandaşlarımız sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr adresinde ki başvuru formunu doldurarak 0 faizli desteğe başvuru yapabilecekler.

2016 yılında başvuru yapanların yeniden başvurmaları gerekmiyor. 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren başvuru formunda belirttikleri cep telefonlarına ve e-posta adreslerine ONAY veya RED cevabı gönderilecek.

İlk defa başvuru yapacak kişilerin yukarıda belirtilen internet sitesinden başvuru yapmaları gerekecek.

KOSGEB’e hiç başvurmamış, Veritabanı kaydı bulunmayan işletmeler ve beyanname vermeyenler de başvuru yapabilecekler. KOSGEB’in onay vermesi sonrasında bu işletmeler E-KOBİ kaydı yaparak beyanname verecekler.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

27 ŞUBAT 2017 tarihinde sonuçlar belli olacak ve 2016 yılında başvuru yapanlarla yeni başvuranlara KISA MESAJ ve E-POSTA ile olumlu/olumsuz sonuçlar bildirilecek.

KAYNAK: www.yurdumhaberleri.com

 

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir