Surat Demiryolu Projesinde sona yaklaşılıyor

Surat Demiryolu Projesinde sona yaklaşılıyor

Edinilen bilgiye göre Ankara yı İstanbul a bağlayacak  Surat Demiryolu Projesinde sona yaklaşılıyor.

Uzun bir süredir  Hattın nereden geçeceği tartışmaları ve  durak olarak nerelerde Peronların olacağı  konuları gündemde idi. Edindiğimiz bilgilere göre ETÜT VE PROJE DAİRESİ BAŞKANLIĞI ndan  yetkili bir kişi   konu ile ilgili Mudurnu Haberin  sorusu üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada  konu hakkında Etüt ve Proje Dairesi Başkanlığı olarak değerlendirmelerin yapıldığı ifade edilerek, güzergahın değerlendirme aşamasında olduğu bilgisi verildi.

 DURAK YAPILACAKMI?

Ankara yı İstanbul a bağlayacak Projede  Turizm de son yıllarda  büyük yatırımların yapıldığı güzergahta bir Durak yapılıp yapılmayacağı konusunda henüz alınan net bir karar yok. Bu güzergahta Termal turizm de son yıllardaki Büyük projeler ile gündeme gelen Mudurnu ilçe sınırlarında günün belli saatlerinde duracak bir peronun yapılması belkide gündeme gelebilir.

Komşu ilçemiz Göynük ve Beldemiz Taşkesti de de Termal Turizm ile ilgili ciddi yatırımların yapıldığı düşünülerek   yapılabilecek Peronun ortak kullanımı için  güzergahta en iyi yerin seçimi  yapılmalıdır.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir