Sizinle Daha iyiye

Mudurnu Haber Sitesi Başta olmak üzere MUDURNU siteleri 28 Mayıs 2012 günü gün boyunca bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeni ile yayınına ara verdi.

HER ŞEY DAHA GÜZELİ İÇİN

1999 Yılında başladığımız MUDURNU tanıtım yolculuğumuzun 13 cü yılında  değişik faaliyetler ile MUDURNU isminin duyulması için elimizden gelen gayret ve çabayı bizlere destekçi olan çok değerli hemşehrilerimiz ile sürdürüyoruz.

  1999 YILINDA MUDURNU.COM  2012 YILINDA MUDURNUMARKET.COM

1999 yılında  www.mudurnu.com sitemiz ile başlayan yolculuğumuzda 2001-2002 yılında www.mudurnuhaber.com  2010 yılında www.mudurnuorganik.com 2011 yılında www.mudurnuagroturizm.com 2012 yılında ise www.mudurnumarket.com ve www.mudurnushoping.com adresleri  ve bunlara  bağlı çalışan 15 civarındaki internet sitemiz ile MUDURNU siteleri ile ilçemizin ismini duyururken 2012 yılında yeni bir karar aldık.

MUDURNUHABER ARTIK BÖLGENİN SESİ OLACAK

Mudurnu Haber Sitesi olarak yaklaşık 11 yıllık bir yayın hayatından sonra şimdide 2012 Temmuz ayından itibaren Bölgenin sesi olmak için kollarımızı sıvadık.

  

  İPEKYOLU DERGİSİ YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

2012  yılının Temmuz ayı itibari ile MUDURNU sitelerine kardeş olarak İPEKYOLU siteleride yayın hayatına başlıyor. İPEKYOLU Dergisi 2012 Temmuz ayında ilk sayısı ile okurları ile buluşacak. 2 ayda bir yayımlanacak olan İPEKYOLU dergisi Sakarya nın SAPANCA ilçesinden başlıyarak Geyve-Taraklı–Göynük-Taşkesti-Mudurnu-Kıbrıscık-Seben-Nallıhan-Sarıyar-Karaşar-Kırbaşı-Uruş-Beypazarı ve Ayaş  İPEKYOLU güzergahında yayın hayatına başlayacak.

www.ipekyolupostasi.com ve www.dergiipekyolu.com sitelerimiz ise Temmuz 2012 itibari ile aktif hale gelecek olup İPEKYOLU bölgesinden güncel haberler ile Bölgenin sesi olacak.

Bu güzel ve Turizm çalışmalarını destekleyici yolculuğumuzda Maddi ve Manevi yanımızda olan ve olacak olan  tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

 Aydın ÖZPELİT

Reklam ve Tanıtım Desteği  için görüşmek isteyenler Tel: 0 535 735 91 64 nolu telefonu arayabilirler.

www.mudurnuhaber.com

 

 

 

“Sizinle Daha iyiye” için bir yanıt

  1. ÇİN VE TÜRKİYE EKONOMİSİ KÜLTÜRÜNE destek verecek yüzyıllar öncesinde olduğu gibi birçok girişimci esnafımızın yerel üretimlerine can suyu verecek turizm mizi geliştirecek bölgesel İPEK YOLU dergimizin Mudurnumuza ilçelerimize hayırlı olsun. Koca Mudurnulu Aydın Özpelit Kardeşimi yeni girişiminden dolayı kutluyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir