Göynük te İnsan seli

Akşemsettin Hz. anma günü  etkinliklerine çevre il ve ilçelerden binlerce kişi akın etti.

Sabah saatlerinde başlayan etkinlikler çerçevesinde, İstanbul MEHTERAN Ekibi eşliğinde Belediye Meydanına kadar  Protokol yürüyüşü yapıldı.

Protokol yürüyüşüne Bolu AK Parti Milletvekilleri,Bolu Valisi ve çevre il ve ilçelerin Protokol mensupları katıldı.

Tadilatı yapılan bir Caminin açılışından sonra Belediye Meydanında Mehteran  konserinin ardından Protokol konuşmaları yapıldı.

Protokol konuşmalarından sonra  Vatandaşlar tarafından Programın en dikkat çekici olan bölümünde EFENDİM Tasavvuf Müsikisi ve Sema Topluluğu Nurullah MUŞ yönetiminde bir konser verdi Semazenler GÖYNÜK Meydanında Sema gösterisi ile büyüledi.

Göynük Belediye Başkanı Kemal KAZAN Akşemsettin Hz. Anma günü etkinliklerinde halka seslendi.

Akşemsettin Hz. Türbesi gün boyunca Ziyaretçi akınına uğradı.

Göynük ilçesine Akşemsettin Hz. Anma günü için gelen Misafirlere Belediye çadırından Etli Bulgur Pilavı ve Ayran ikram edildi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Göynük te İnsan seli” için 2 yanıt

  1. Organize çok güzel olmuş, katılım önceki yıllara göre çok güzeldi. Sakarya Bolulular Derneği olarak etkinliğe 12 araçla 240 kişi ile katıldık. Sakarya’dan götürdüğümüz misafirlerimiz çok beğendiklerini memnun kaldıklarını söylediler. Mudurnudan pektanıdık simalar göremediğime üzüldüm. Eskiden nerede ise Göynük’e çıkartma yapılırdı… Aydın kardeşimizi canla başla çalışırken gördüm kucaklaştık hasret giderdik. Temmuz’da Şeyh’ül Ümran etkinliklerine de çalışmalarımız devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir