SİLOPİ DE HACILAR BEKLEMEDE

Mudurnu ilçesinden geçtiğimiz gün Kutsal topraklara  Kasap görevinde bulunmak üzere yola çıkan Hacı adayları sınırda bekliyor.

Kutsal topraklara kasap görevi ile giden Türk hacı kafilesi Şırnak’ın Silopi ilçesine giden kara yolunu trafiğe kapattı. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kutsal topraklara dini vazifelerini yerine getirmek 16 Ekim’de yola çıkan bir hac kafilesinin Irak’ta 17 saat bekletildiğinin öğrenilmesi üzerine bu duruma tepki göstermek isteyen hac kafilesi, Şırnak’ın Silopi ilçesinde kara yolunu trafiğe kapattı. Kafilenin yetkililerden konu ile ilgili açıklama yapmasını bekledikleri ve durumu netliğe kavuşturmayı istedikleri öğrenildi.

BOLU VE MUDURNU  HACI ADAYLARIDA BEKLİYOR

Mudurnu ilçesinden bu yıl Kutsal Topraklara  Kasap olarak gitmek için yola çıkan Hacı Adaylarıda  Silopi sınır kapısında bekliyor.

Mudurnu Haber  Silopi sınır kapısında  bekleyen Mudurnulu Mehmet DERELİ ile bir telefon bağlantısı kurarak son durumu aldı. Dereli, durumlarının gayet iyi olduğunu ifade ederek, Firma yetkilimiz yola çıkmış , burada bekliyoruz, sağlığımız gayet iyi, Irak tarafına geçen bazı otobüsleri geçirmemişler, yetkililer konu ile ilgili çalışmalar yapıyor, bizi tek düşündüren konu var, oda Kutsal toprakların özlemidir dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“SİLOPİ DE HACILAR BEKLEMEDE” için 2 yanıt

  1. Güle güle gidip gelmek nasip olsun. Malum, Suriye ile sıkıntılarımız var, bunu karşı taraf kullanıyor, inşaallah sıkıntı çekmezler.

  2. slm haberi geldikten sonra okudum mehmet dereli benimle geldi biraz geç kaldık ama diyer kafileler kadar sıkıntı çekmedik her şey iyi idi yaradanımız herkese oraları genç yaşta çıplak gözle vede iman gözüyle görmek nasip etsin şartlar oluşunca bu yıl yine hacı adayı toplarım bilgi için 0543800006

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir