Sakin şehir dediksede Her şeyi Bedavaya veriyoruz demedik

Sakin şehir dedikse de Her şeyi Bedavaya veriyoruz demedik !

İlçemiz geçtiğimiz aylarda sakin Şehir ünvanını aldı. Gerek yerelde gerekse  Türkiye medyasında  bazı  Gazetelerin Hafta sonu eklerinde bu konu işlendi.

Metropol şehirde yaşayan lar ve haberleri gerek  Gazetelerden okuyanlar gerekse inetrnet  Medyasını okuyanlar gidip bakalım şu Mudurnu ya fazla kalabalıklaşmadan yatırım yapalım kalabalıklaşıncada  2 misliye satarız düşüncesi ile düştüler yollara…

 

Mudurnu da  satılık Evler ve konaklar 25 bin 30 bin tl arası  

Çay 50 kuruş

Ekmek 50 Kuruş

Su Bedava

Çorba 1 Tl

Tas Kebabı 2.50 tl

Fasulye 1.50 tl 

Helva ikram

Çay İkram

Salata ikram :) 

 

Ooooo ne kadar ucuzmuş burası diyenler  birde Menünün dibine baktıklarında meğer bu fiyatlar Askeriye  Garnizon fiyatıymış :)

Yahu sakin şehir dediysek gelin bizi öldürün demedik !

Her hizmetin bir bedeli olmalı evet ama birde hizmet edenlerin maaliyetlerine bakıp eleştiri yapmakta fayda görüyorum.

 

Hizmet sektörü zor bir sektör haftanın sadece 2 günü çalışacaksın ondada gelen müşteriler neredeyse  size geldik deyip üzerine para isteyecekler.

Tabiiki bunun yanında ilçemize gelip hem hizmetlerden hemde insanımızın güleryüzlü ve cana yakınlığından çok memnun kalmış  misafirlerimizde  var elbet.  Burayı çok sevdik tekrar gelecegiz , fiyatlar gayet uygun diyorlar.

Hizmet sektöründeki arkadaşlarımız Mudurnu adına yapabilecekleri her fedakarlığı zaten yapıyorlar, Turizm adına  başka ne gibi artılar geliştirebilirizi ise   Mudurnu Kent Meclisi araştırma yapıp yönetime sunumlar hazırlamalıdır.

 

Mudurnu Turizm de mutlaka ABANT ı kullanmalı ve gelen Turistlere ilçede farklı ve alternatif  vakit geçirebilecekleri ne gibi sunumlar yapılmalı bunlar planlanmalıdır.

 

Kalın sağlıcakla

Aydın ÖZPELİT 

 

1 MAYIS 2018

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir