Rıdvan Çakır, “2 yıl içinde Bolu’da yeni bir üretim tesisi açacağız”

 Rıdvan Çakır, “2 yıl içinde Bolu’da yeni bir üretim tesisi açacağız”

 

Mudurnulu iş adamı Rıdvan ÇAKIR dan Bolu ya Müjdeli haber.

1992’den bugüne Bursa ve Denizli’de üretim gerçekleştirdiklerini söyleyen Otello Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Çakır, “Bolu Organize sanayinde 10 bin metrekarelik yeni bir üretim tesisi yapılıyor, Üretimi tek bir merkezde topluyoruz” dedi.

 

www.mudurnuhaber.com

 

“Rıdvan Çakır, “2 yıl içinde Bolu’da yeni bir üretim tesisi açacağız”” için 14 yanıt

  1. Sevgili kardeşime hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.

  2. Rıdvan abi hayırlı olsun..bullada yapabileceğimiz bişi olusa heber ver…

  3. Ilk planda Yorgan ve yastık üretimi yapacağız inşallah.öz sermayemiz ile yapmaya çalışıyoruz.
    Mudurnu da bu yatırımı yapmak istedik.. sayın belediye başkanımızla görüştük çay ikramı oldu sağolsun..ama başka bir destek olmadı.giden kaymakamımız randevu bile vermedi…
    Bolu organize. Sanayii bölgesinde 12 dönüm arsa satın alındı..proje işlerimiz proje kontrolleri Mudurnu lu mimar Sn.Aytaç eskicioğlu…harita kodlama işleride Mudurnu damadı sn. Mehmet Aydın tarafından yürütülmektedir..
    Fason konfeksiyon üretimi için özellikle bayan istihdamı için ,öncelikle yeniceşıhlar ,Karacakaya,ormanpınar köyleri muhtarlıklarıyla ve Mudurnu halkeğitim müdürlüğü ile işbirliği içerisinde olacağımızı düşünüyorum..
    Hayırlısı ..

    1. sayın rıtvan bey sana ve gurubunuza başarılar dilerim ben eski odacın adem yeşil ben senin o sorularıyın tamamınıçözerm
      saygılarımla

  4. Sektörün içinden (Sümerbank mağazacılık) gelmek bir başka tabii ki. Rabbim işlerinizde kolaylıklar versin. İnşaallah tesisleriniz de büyür, işlerinizde genişler ve hatta ihracat da iyi gider.

  5. Sayın kardeşim, hayırlı uğurlu olsun. Her zaman olduğu gibi yine başarılı olacağından eminim. Sevgili yeğenlerim Emre ve Emir gibi evlatlarınla başarılı olmaman mümkün mü.?
    Tekrar tebriklerimi sunar başarılarının devamını dilerim.

  6. Rıdvan bey hayırlı olsun diyelim. ancak üzüldüm de diyebilirim. neden mi diyeceksiniz sayın belediye başkanımızın ve kaymakam beyimizin destek çıkmadığını yazmışsınız. nasıl böyle bi şey olur anlamıyorum.Mudurnumuza bir iş sahası daha açılsa kötümü olur yani.
    ESHEFLE KINIYORUM

  7. kıymetli hısımım seni böyle başarılı çalışmalar içinde görmek bana kıvanç veriyor gurulandırıyor başarılar dilerim.

  8. Sevgili Rıdvan Bey Bolu’muza yapacağınız yatırımınız hayırlı olsun, Allah’ım sizleri işlerinizde başarılı eylesin. Bolu sevdalısı yetkililerimizde sizlere inşa’Allah yardımcı olsunlar. Yardımlarını esirgeyenler olablir. Sizlerde yılmadan işlerinizi takip etmenizi dilerim. Öncelikle Mudurnu’lumuzun mesleki eğitimi olanların istihdamına öncelik vereceğinize cani gönülden inanıyorum. Başarılarınızın devamını Yüce Mevlamızdan diliyorum. Sevgilerimle..

  9. İş hatınızda başarılar dilerim.herşey istediğiniz gibi olsun kardeşim seni kutlarım.

  10. Rıtvan Bey Projeniz Hayırlı Ugurlu Olsun Başarılar Dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir