Paylaştık, temizlendi, keşke 3 ay önce temizlenseydi

Paylaştık, temizlendi, keşke 3 ay önce temizlenseydi

Bundan 4 gün önce  ” UNESCO’ya giriş için yorumsuz bir foto” şeklinde paylaştığımız haber sonrasında  o yer temizlendi.

 ESKİ HALİ

 

  MUDURNU  VE TURİZM İÇİN PAYLAŞTIK

Mudurnu merkezinde Tarihi Yıldırım Beyazıt Cami ve Hamamının yanında bulunan bu yer yaklaşık 3 aydan bu yana Çöplük görünümündeydi.

 

 HER GÜN YÜZLERCE İNSAN GEÇİYOR

Gerek kendi Mudurnu insanımız gerekse Turistlerin  sürekli geçiş güzergahı olan bu yerdeki kirliliği geçtiğimiz hafta ilçemizi ziyaret eden Eğitimcilerden birinin şikayet etmesi ile yorumsuz olarak sitemize taşımıştık.

 

OTOKONTROL ŞART

Mudurnu ilçesi hepimizin,  burada yaşayan bizler  eğer Turizm den  kazanç sağlamayı planlıyor’sak  Turizm in olmassa olmazlarından olan trafik ve Çöp konusunda duyarlı olmalıyız.

MUDURNU BELEDİYESİNE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

İŞKUR kanalı  alınan  temizlik işçileri  daha verimli çalıştırılmalı ve Zabıta kolluk kuvvetleri Trafik ve Çöp konusunda  daha  titiz çalışma yaparak ilçede Çöp ve Turizm ile ilgili ne yapılabilir, örnek  kasabalarda neler yapılıyor bununla ilgili sonuç odaklı çalışma yapmalıdır.

 

İlçemizde yatırım devam eden  Burj El Babas ve diğer  Termal  yatırımlardan sonra ilçede hareketlilik mutlaka artacaktır, kurumların başında görev alan seçilmiş veya atanmışlar kişisel duygularını bir kenara atıp ilçenin geleceği ile ilgili  kararlar almalıdır.

 

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir