Kuran Kursu Yıkımı için Karar alındı

Kuran Kursu Yıkımı için Karar alındı

Mudurnu ilçesinin tarihi Kuran kursu Binası  Mudurnu Belediyesi nin 02.04.2015 tarihinde  Meclis toplantısında yapılan oylama  ile oy birliği ile karar alındı.

 

KURAN KURSU YIKILIP YERİNE  YEŞİL ALAN VE OTOPARK YAPILACAK

Mudurnu Müftülüğü Kuran kursu ve  ekinde bulunan Alim ÖZTÜRK e ait taşınmazın  alınan karar ile kamulaştırılması  yapılarak yeşil alan ve otoparka çevrilmesi planlanıyor.

 

 

 

  TRAMPA İSTENİYOR

Hali hazırda faaliyetlerine devam eden  Kuran Kursu binasının  kamulaştırılması karşılığında   Mudurnu Belediyesine ait  şu an otopark olarak kullanılan  299,41 metrekare  yerin Trampa yapılması için  teklifi yapıldı.

 

www.mudurnuhaber.com

 

 

KARAR İÇİN VATANDAŞLARDAN DA TEPKİLER GELMEYE BAŞLADI

 

“Kuran Kursu Yıkımı için Karar alındı” için 7 yanıt

  1. bu habere yorum yapamıyorum akli melekelerim durdu konak için kuran kursu feda edilmiş

  2. Mudurnu Belediyesi Kuran Kursunu neden yıkıyor? Taşkesti Beldesin de Kuran kursu yıllardır açık Kuran hadimleri yetişiyor. Bu kursun yıkılma kararı alanlar bu vebalden nasıl kurtulacaklar. Hiç mi itiraz eden olmadı merak ediyorum. Herkes kursa sahip çıkmalı. Maalesef yıkılan yerlerin yerine yenisi yapılmıyor.O bölgede Medrese olduğunu söylüyorlar .Nerede? bilen yok

  3. Bildigim kadariyla Kuran kursu icin yeni yeri gosterildi. Bu bir vebal almak degil sehir planlamasi.

  4. Başkan tarihi bir hataya doğru gidiyor. Geçmişte medrese yıkan cami yıkan bütün yöneticiler iflah olmamıştır.Bu dünyada rezil ahirette de hesabı çetin olacaktır.Şu seçim arefesinde CHP ilçe yönetiminin böyle bir kararı onayladığına ihtimal vermiyorum tamamen başkanın ekgündemle oldu bittiye getirerek meclis üyelerini farklı şekilde ikna ederek aldığı şahsi bir kararıdır diye düşünüyorum.Bu karardan lütfen geri dönün.Sayın başkan cami ve cemaat adamısın namaz kılarken hiçmi vijdanın sızlamıyor .Bu kuran kursunda gariban binlerce Mudurnulunun emeği var onların ahı seni hem bu dünyada hem ahirette perişan eder.Hatadan geri dönmek erdemliliktir.

  5. Bende o kuran kursunda okudum suan soktayim bence kamera sakasi

  6. Parçalayıcı ve yiyici yırtıcı hayvan, zalim ve zorba bir validen iyidir #hz.ali

  7. Resulüm! Sakın Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak Allah onları cezalandırmayı, korkudan dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.” (İbrahim:42)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir