Okullarda Sigara yaşı 12 ye düştü

Mudurnu ilçesinde  Eğitim camiası içinde  yaşananlar basına yansıdı.

İlçede Eğitim seviyesinin nasıl düzeltilmesi gerektiğini düşünüp, bu konu hakkında çalışma yapmakla yükümlü görevlilerden bazıları, Eğitim ile ilgisi olmayan konuları basına taşımaya gayret ediyor.

 SİGARA VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARLA SAVAŞ

Peki Okullarda gerek sendika yöneticileri gerekse Eğitim camiası içindeki bazı arkadaşlar neden işleri olan Eğitim seviyesini yükseltmeyi değilde boş işler ile uğraşırlar.

Mudurnu ilçesinde sokaklarda Sigara elinde dolaşan Öğrenciler  Mudurnu nun öğrencileri değil mi?  Bu öğrencilere Rehberlik öğretmenleri tarafından  kötü alışkanlıklar ile ilgili bilgiler verilmezmi?

www.mudurnuhaber.com

Mudurnu haber

Mudurnu Haber

“Okullarda Sigara yaşı 12 ye düştü” için 2 yanıt

  1. Baba evde sigara içiyorsa Öğretmen bu öğrenciye ne yapsın sorarım size.Bir musibet bin nasihat tan evla imiş diye boş yere dememişler.Öğretmen çocuğu dövsün mü,öğretmen işini gücünü bırakıp sigara içen öğrenci avına mı çıksın.Öğretmen öğrenciyi sigara içerken yakalasa hangi veli öğretmenin arkasında durup ta teşekkür ederim çocuğumu kötü alışkanlıktan uzak tuttunuz hocam diyecek.İlk yapacağı iş öğretmeni şikayet etmek olur.Artık yakında alo 147 hattı da açılıyor.Yalan yanlış her türlü şikayetle öğretmenler maruz kalır.Uzaktan davulun sesi hoşş geliyor Aydın bey. saygılarımla.

    1. Ali Bey, anlaşıldı. Bu konuları yüzyüze konuşmak daha yerinde olacak. Buyrun birde çayımızı için.Böylelikle daha iyi anlaşmış oluruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir