Öğrenci velilerine İFTAR yemeği

Öğrenci velilerine İFTAR yemeği

Mudurnu ilçesinde  faaliyet gösteren Halk Eğitime bağlı Etüt merkezi olarak Mudurnu ‘da Öğrenci velileri ile iftar yemeğinde bir araya gelindi.İFTAR programına yaklaşık 450 kişi katıldı.

Yemekte  Etüt Merkezi sorumlusu Mehmet ÖZGAN bir konuşma yaparak  Öğrenci velilerine Etüt Merkezinin açılışından bu yana yaklaşık 1500 öğrenciye eğitim verdiklerini ve bu öğrencilerin içinden Fen, Anadolu,Sağlık,Sosyal Bilimler bölümlerine öğrenci kazandırdıklarını ifade etti.

ÖZGAN, bu başarı ve güzelliklerin Mudurnulu  İş adamlarının, Esnaflarının, Öğretmenlerin ve Öğrenci velilerin destek ve çabaları sayesinde oluştuğunu ifade ederek katkıda bulunanlara minnettarız dedi.

ÖZGAN,  bu yıl yapılan SBS sınavında Etüt merkezimiz öğrencilerinden Sena İMREN  Mudurnu ilçesinde 1. liği ve  Bolu  ilinde ise   il 29. su olarak bizi gururlandırdı.

Mehmet ÖZGAN, eğitimde  önümüzdeki yıllarda başarı tavanının daha yukarılara çıkartılması ve gençlerin daha güzel yetişmesi adına   daha çok gayret göstermemiz gerektiğini  ifade ederek İftar programına katılanlara  teşekkür etti.

 Foto: Cemal MEMİŞ  Haber: Aydın ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

“Öğrenci velilerine İFTAR yemeği” için bir yanıt

  1. Mudurnu Halk Eğitim Müdürlüğüne ve Etüt Merkezi çalışanlarına teşekkürler :Eğitimde kaliteyi artırmak için çaba gösteriyorlar.Kursa destek verenlerden Allah Razı olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir