Mudurnu yu Uçuracak Projelere imza atacağız

Mudurnu yu Uçuracak Projelere imza atacağız

Mudurnu ilçesinde çok kısa bir süre sonra yatırımlarını açıklayacaklarını ve Basın Olarak bizlerin biraz sabırlı  davranmamızı isteyen yatırımcılar Mudurnuyu Uçuracak Projeler hazırlıyoruz dediler.

 

Mudurnu Haber Sitesi Aydın ÖZPELİT in birebir görüştüğü yatırımcılar, Mudurnu ilçesinde 2013 yılı Mayız-Haziran aylarında açıklanacak projeler için son rötüşlerin yapıldığı ifade edildi.

MUDURNU YA HAYVANAT BAHÇESİ  VE GOLF SAHASI

Mudurnu ilçesine yatırım yapmak için çeşitli girişimlerde bulunarak Projelerin onaylandığını ifade eden  Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel  Kartal  Projemizde Mudurnuya Hayvanat Bahçesi  ve Golf sahası var dedi.

YATIRIM YAPIYORUZ, SADECE MANEVİ DESTEK İSTİYORUZ

Mudurnu ilçesine yatırım yapmak için kolları sıvayan bir kaç firmanın ortak görüşü, ilçeye yatırım yapacağız, sadece burada yaşayan ve idari kadrodan Manevi destek bekliyoruz dediler. Bazı konularda sürekli problemlerle karşılaşan yatırımcılar, engellemeler bizim hızlı hareket etmemizi ve bu sebeple MUDURNU ilçesinin Turizm ile  tanışması engelleniyor, Mudurnu da artık engellenecek bir şey kalmadı, Mudurnu Turizm ile en kısa sürede tanışacak cevabını verdiler.

 

 MUDURNU DA TURİZM DEN  DİREK OLARAK 1500 KİŞİ EKMEK YİYECEK

Mudurnu ilçeindeki Turizm hareketliliği ile birlikte bölgenin değişik yerlerinde kurulacak olan tesislerde yaklaşık olarak 1500 kişiye Ekmek kapısı açılacak.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“Mudurnu yu Uçuracak Projelere imza atacağız” için 3 yanıt

  1. Bu hayvanat bahçesi gerçek hayvanlardanmı olusuyor yoksa maket olarakmı tam anlamıs degılım..

    EDİTÖR: Haberde kullanılan fOTOĞRAF Temsilidir. Tabiiki yaşayan Hayvanlardan oluşacak. Mudurnu ya ayrı bir değer katacaktır. Yatırımcılar şu an çalışmalarını son hızla devam ettiriyor. 1-2 Güne kadar bu konu hakkında bilgilendirme yapacağız.

    1. Bu insanların sosyal yaşamlarınada katkı saglayacak guzel projeler insallah mudurnumuz icin hayırlı olur..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir