Mudurnu ya MİLYON Dolarlık yatırım

Edinilen bir bilgiye göre uzun süredir bölgede yatırım yapmak isteyen yabancı ortaklı bir firma, Yatırımı MUDURNU bölgesine yapmaya karar verdiği gelen bilgiler arasında…

Yapılacak olan yatırım ve yatırımı yapacak firma şu an  bir sır gibi gizli tutuluyor.

Edinilen bilgide,MUDURNU ilçe sınırlarına yapılması planlanan  bu Dev Projenin   tahmini değerinin çok yüksek rakamlar olduğu belirtilirken, bu Miktarın Bolu ve Bölgesine  son yıllarda yapılan projelerin tamamından daha fazla olacağı, bu proje Bolu ve Bölgenin  Turizm açısından değerini Altın değerinde yükselteceği ifade ediliyor.

 PROJE NEREYE UYGULANACAK ?

Yapılması planlanan Projenin MUDURNU ilçe sınırlarınamı yoksa  Köy sınırlarındamı sorusu ise şu an cevapsız kaldı.

 PROJE NE YÖNDE OLACAK ?

Projenin  hangi Sektörde olacağı merak konusu iken, bu konu hakkında da ilerleyen günlerde bir açıklama yapılması bekleniyor.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu ya MİLYON Dolarlık yatırım” için 11 yanıt

  1. Allah aşkına gaza getirmeyin insanalrı MUDURNU ya kim ne yatırımı yapsınki, her gün gençler bir yerlere kaçıyor. Yatırım yapacak olan firma bence burayı araştırır ve bu işten vazgeçer. Dediydi dersiniz yazın elinizin içine

    1. kardeş sizingibi düşünen karamsar kişiler yapmayın ya dereyi görmeden paça misali hemen kılıf buldunuz bende biliyorum ama açıklamıcam siz degerli hemşerilerim destek olun köstek degil

  2. Muhtemelen ikici termal olacaktır ve taşkesti de yaşananlar gibi de köylü vatandaşı çileden çıkaracak suyuna hayvanına engel olacaktır.
    Yatırıma karşı değilim ama yaptırıma kesinlikle karşıyım..

  3. mudurnu diğer bölgelere ulaşım açısından nokta bir konumda 1 e 1 miz var e 5 ve otoban da yakın niye olmasın bir tesis için önce pazarlamanın rahat olması miyatlı bir tavuk tüm Türkiye raflarına ulaşabiliyosa kurulacak tesiste üretilecek bir üründe ulaşır ve pazarlanır tesisi kuracak kişiye hayırlı olsun aldığı maaşın yarısını kira olarak geri veren Mudurnu dışında iş için giden arkadaşlarada gözleri aydın diyorum İnşallah kısa zamanda başlar ve biter. ve ikamet yerlerinden işe gider gelirler aynı zamanda hayvancılık vb. işleri de beraber yürüterek kendilerine ve ekonomiye katkı sağlarlar

  4. galiba atom santralı kuracaklar. bolunn göynüğn tavuk boklarını toplayıp buraya getirip elektrik yapacaklar. biara öyle bir düşünce vardı.fabrika bukadar büyükse başabakan açıklasın aydınabi dalgmı geçi

  5. Değerli Mudurnulular,
    Mudurnu bölgesinde yatırım yapacak olan firma inanın çok büyük bir firmadır. Firmamız ve Mudurnu ilçenize yapılacak yatırım ile ilgili Nisan ayı içersinde bilgilendirme yapılacaktır. En az 1000 kişinin istihdam edileceği bu yatırım bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.

    Yatırım alanımızı şu anda gizli tutuyoruz, aynı şekilde yatırım yapacağımız bölgede şu an için gizlidir. Firmamız Japon ve Türk ortaklığı bir firma olup detaylar ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır. Aksi bir girişim olmadığı müddetçe Firma sahipleri yatırım için bu bölgeye sıcak bakmaktadır.

  6. Arkadaşlar siz kimi kandırıyorsunuz, herkes bir şeyler sallamış. Milyon dolarlık yatırım değil mudurnu ya bir tl lik yatırım bile yapacak olanın aklına şaşarım. Ne işi var elalemin adamının Mudurnuda… Hiçmi internette araştırmamışlarki buraya yatırım yapacaklar. Bizim kendi yatırımcılarımız gidip başka yerlere yatırım yaparken elin adamı buraya yatırım yapmaz. Yapacak olsa bile mutlaka birileri enggelr. Onun için kimse sevinipte üç liralık tarlasını beş liraya ka….lamaya çalışmasın. Mudurnudan rumuzlu arkadaş, senin araban yok galiba, mudurnunun yolları haşat, eğer yapacaksa Akyazı var Düzce var. Geçin bu ayakları.

  7. Ya Bence Mudurnulu ,Bir Vatandaş Gizli Rumuzlar Yayınlanmamalı İsmini soyismini Yaz Kimden Neden Çekiniyosun ?Allahtan Başka Kimden Korkacaksın.İsmini Yaz Seni Tanıyalım Belkide Halkın istedigi Yönetimde Görmek istedigi Bilgili Bir İnsan Sayın Aydın ÖZPELİT Bu Üst Düzey Haber Sitesine Böle Yorumları Yayınlama İsmi olmayan kimseyi Yayınlama Senin haber Seviyeni Düsürüyor. Artık Gerçek Kişilere Bak .Sıkıntılar gizli kapaklı Rumuzlarla Bitmez MEnfaatleri Birakın Mudurnu için Sağlam adamlar Çıksın Ortaya.

    1. degerli hemşerili ve şirin mudurnumuzun güzel insanları 7 arkadaş yorum yapmış ben bu yorumlardan birşey anlamadım tek anladıgım yine fol yoook yumurta yook kendi kafamıza göre yorumlar inşallah hayalkırıklıgına ugrarsınızda doga harikası memleketimize güzel imkanlar açılır sunulur yapmayın dostlar küçük sinek mide bulandırır karamsarlıgı bırakım güzel işler düşünüp insanları bu yollara lütfen teşfik edelim bizler geldik gidiyoruz en azından çocuklarımız rahat etsingelecek nesil daha huzurlu yaşasın bırakın eskikafaları

  8. Memleketimize kimler yatırım yapma kararı almışsa veya yatırım yapmayı düşünüyorlarsa başımızın üstünde yerleri var bence kimse mudurnumuzu hakir görmesin yazılanlar doğru olsa zuhal daştan niye mudurnu tesislerini aldı gider adapazarında daha yeni teknolojik yatırımlarla başka bir tesis kurardı.Yıldız entegre mastaşı neden alsın adamlar zaten türkiyenin en büyüğü yatırımcı kimse memleketimizin ileri gelenleri mülki amirleri görüşmeler yapıp memleketimizin önünü açsınlar mudurnuya taş koymayalım taş üstüne taş koyalım saygılarımla.

  9. Bu haberi kim nereden ,kimden ve nasıl duydu da haber oldu anlamadım.Birileri, ben veya biz MUDURNU’YA yatırım yapacağız ama neye yatırım yapacağımızı bilmiyorum mu demiş de : neye yatırım yapılacağı muallakta kalmış. Yahutta aman bu gizli kalsın kimse duymasın mı denmiş. Ve ya bildiklerini söyleyenler kimden ne saklıyorlar.Doğrusu ben bu haberden bir şey anlamadım ! ! ! ! ! ! Aklıma bir şeyler geliyor ama neyse.

    EDİTÖR: Metin Abi, kokusu çıkmaya başladı, merak etme biraz sabır lazım. Şöyle 15-20 gün kadar. Ama sabır, yoksa fazla debreştirisek sadece sohbet etmiş oluruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir