Bolu’da İlçe Kaymakamları Göreve Başladı

 

Bolu’da İlçe Kaymakamları Göreve Başladı

 

Bolu’nun Mudurnu ve Dörtdivan ilçesine yeni atanan kaymakamlar göreve başladı.

Bolu’nun Mudurnu ve Dörtdivan ilçesine yeni atanan kaymakamlar göreve başladı. Geçen günlerde görev yerleri belirlenen ve atamaları yapılan kaymakamlar hafta başından itibaren mesaiye başladı.

Mudurnu ilçesi kaymakamlığına atanan Hayri Zorlu ve Dörtdivan ilçesi kaymakamlığına atanan Nursan Vural da, ilk olarak Vali İbrahim Özçimen i makamında ziyaret etti.

Vali Özçimen’le tanışan genç kaymakamlar ilçelerindeki son durumlarla ilgili bilgi verdi. Mesai başında ikinci günlerini geçiren kaymakamlar ilçelerde çeşitli ziyaretler yaparak görev yerlerini tanımaya çalıştıklarını belirtti.

www.mudurnuhaber.com

 

“Bolu’da İlçe Kaymakamları Göreve Başladı” için 4 yanıt

  1. İlçemize atanan Kaymakamımız Hayri Beye görevinde başarılar dilerim. Allah kolaylıklar nasip etsin.

  2. İlçemize atandığı için sayın Kaymakamımızı şanslı hissediyorum. Benim bu sözlerime zamanla hak verecektir.Mudurnu gerçekten çok güzel,güzel olduğu kadar özel bir yerleşim yeridir.Hayırlı olsun,görevinde başarılar diliyorum.

  3. sayın kaymakamımız hoş geldiniz.sizler her ne kadar atanmış olsanız bizlerin mülk-i amirimizsiniz.sizlerden arzum ilçemizin sorunlarına sahip çıkmanızdır.sizlere yeni görevinizde başarılar dilerim.zamanla göreceksiniz,ilerleyen zamanlar da kendinizi eviniz de gibi görecek ve hissedeceksiniz.bizim insanımız misafirperverdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir