MUDURNU MİLLİ EĞİTİM DEN MEHTERAN ŞOVU


 

MUDURNU SOKAKLARINDA MEHTERAN GÖSTERİSİ

Bolu nun Mudurnu ilçesinde 19 Mayıs Etkinlikleri Çerçevesinde düzenlenen Program Mudurnu Hükümet Konağı Önünden Gençlik Yürüyüşü şeklinde başladı.

 Yürüyüş İstanbul Büyükşehir Belediyesi MEHTERAN Takımı eşliğinde Protokol, Öğrenciler ve Halk ın katılımı ile Atatürk Anıtı önüne gelindi.

 Programın Ev sahipliğini Mudurnu Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. Mudurnu Milli Eğitim Müdürü Fuat GÜRLEYEN Program başlangıcında bir konuşma yaptı. Konuşmasında, değerli Mudurnulular, Tarihimizin Mitinglerinde önemli yer tutan MEHTER Takımımızı Mudurnulularla buluşturmak istedik ve bu buluşturma isteğimize destek veren ve Ekibi buraya gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesine, ekibin bütün üyelerine bu zahmete katlandıkları için teşekkür ederim dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat GÜRLEYEN Konuşmasında Tarihini bilmeyen Milletler geleceklerini göremezler, dolayısı ile bu bizim Kültürümüz, işte bu Kültürü’ de Mudurnu’da bu gün yaşatıyoruz, bundan dolayı da çok mutluyuz dedi.

İstanbul Büyükşehir Mehter takımı, Mudurnu ATATÜRK Meydanında KONSER verdi. Konserin ardından PİLAV ikram edildi.

 

   MEHTERAN GÖSTERİSİNE KÜÇÜKLERİN İLGİSİ BÜYÜKTÜ

19 Mayıs Etkinlikleri çerçevesinde Mudurnu Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Mehteran Takımı Gösterilerine Büyükler çok fazla ilgi göstermez iken,  Öğrenciler ve Küçüklerin ilgisi büyüktü. Kimileri, Fotoğraf çektirdi, kimileride ellerinde Kamera ve Foto makinalar ile  Mehteran Takımını kayda aldı.

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU MİLLİ EĞİTİM DEN MEHTERAN ŞOVU” için 6 yanıt

  1. Güzeldi ama tam havaya girmişken bitti.Mehteran takımının mudurnuya gelmesi ve konser vermesinde müdürlüğümüze destek olan İst.Kent ork.Müd.Celal beye,Sarot Termale,Belediyemiz çalışanlarına,Metin Soygure,lisemiz müdür öğretmen ve öğrencilerine izleyen herkese teşekkür ediyorum

  2. Çok güzel bir program olmuş.Mehteran takımını her zaman görmek nasip olmuyor.Katılmayı planlamıştık.Okulumuzda teftiş vardı gelemedik.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fuat Gürleyen’e ve etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.Gençlerimizin bayramını da en içten dileklerimle kutluyorum.

  3. Çok beğendim, etkinliğin olmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bayramlar halkın katılımı varsa değer kazanıyor, yoksa sadece resmi zevat ve okullar olduğu vakit çok sade kalıyor. Ne mutlu Mudurnu’ma ki her bayram halkla içişe olmuştur hep.

  4. MEHTEREN TÜRKLÜĞÜN GURURU. BU ÇOŞKUYU BİZLERE YAŞATANLARA , ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

  5. mehteran gösterisi beni çok memnun etti.acaba bu zamana kadar neden ilçemizde mehteran takımı kurulmadı?demekten kendimi alamıyorum.içindeki sözleri ne kadar anlamlı,güzel değil mi?biz TÜRK MİLLETİNİN en büyük özelliği nesilden nesile itaat,saygı,cesaret,aktarılmıtır.ALLAHIN İZNİYLE BUNDAN SONRA DA ÖYLE OLACAKTIR.

    bizler tarih derslerin de hep OSMANLIYI hep kötü olarak okuduk veya okutturuldu.ben de soruyorum osmanlı olmasaydı bizler olurmuyduk?

    geçmişine küfür eden nesil yetişmesi için gençlerimiz bu zamana kadar zehirlendi.bizim idarecilerimiz de bunlara çanak tuttular.

    YÜCE MEVLAM CEDDİNE,ATASINA SAHİP ÇIKAN GENÇLER YETİŞTİRMEYİ,MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE DE SAHİP ÇIKAN GENÇLERİN YETİŞMESİNİ NASİP EYLESİN!..

    GEÇMİŞİNE KÜFÜR EDENLER BU ZAMAN KADAR HEP BAŞKALARININ OYUNCAĞI OLMUŞTUR.

    BİZ TÜRK MİLLETİN DE MEVCUT OLAN KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDADIR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir