Mudurnu KUTLU DOĞUM u dolu dolu yaşayacak

Mudurnu ilçesinde  2012 yılı Kutlu Doğum Programı  etkinliklikleri açıklandı.

Mudurnu Müftülüğü  tarafından organize edilen  2012 KUTLU Doğum  programında ilk olarak  13 NİSAN  Cuma günü  Atatürk Meydanında Kermes açılışı yapılacak.

Programın aynı gününde  Mudurnu ilçesi 100. Yıl Köyünde KUTLU DOĞUM Özel Programında  Mevlidi Şerif ,günün anlam ve önemi hakkında Vaaza ve ardından  katılımcılara yemek ikram edilecek.

Kutlu Doğum Programı etkinliklerinin 2. günü 14 Nisan 2012 Cumartesi günü  saat:12.00 de Mudurnu Merkez de  Kutlu Doğum Aşı dağıtılacak.

 Prof. Dr. Cevat AKŞİT   KONFERANSI

14 Nisan 2012 Cumartesi saat 14.00 te Mudurnu Belediye Düğün Salonunda  Prof. Dr. Cevat AKŞİT  Kutlu Doğum ile ilgili Konferans vercek. Konferansın ardından  Prof. Dr. Ahmet Hakkı TURABİ ve Ekibinin  Türk Tasavvuf Musikisi Konseri etkinliği ile program devam edecek.

                  KUTLU DOĞUM DA KAN BAĞIŞI

Kutlu Doğum Programı kapsamında  14 Nisan 2012 Cumartesi günü gün boyu  KAN Bağışı kabul edilecek.

            KUTLU DOĞUM PROGRAMI TAŞKESTİ BELDESİ ETKİNLİĞİ

Mudurnu Müftülüğü Kutlu Doğum Programı etkinliklerinde Taşkesti Beldesinde de  20 Nisan Cuma günü  saat 19.00 da  Diyanet işleri Başkanlığı  Eğitim Hizmetleri  Genel Müdürlüğü  Program Geliştirme  Daire Başkanı Bünyamin ALBAYRAK ve Tasavvuf  Musikisi konseri verilecek.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir