Mudurnu Dubaları

Mudurnu Dubaları

Geçen hafta Belediye Trafik  düzenini kurmak için şehir merkezine dubaları yerleştirdi, iyi güzelde bu işler böyle yapılmadan önce bi halka sorulsa iyi olmazmıydı. Zaten Mudurnu da Trafik sıkışıklığı var, birde dubalar eklendi iyice trafik sıkıştı.

 

İyiye, iyi kötüye kötü denilmeli, her yapılan şeye iyi derseniz bir gün sizinle ilgilide bi şey yapıldığında  size  yapılanıda iyi diyecek birileri çıkar elbet, Mudurnu hepimizin , her kesin kendine göre bir siyasi görüşü olabilir, amma velakin siyasi görüşü şöyle diye varıp o kişinin ekmeği ile oynamak  veya ekmeğini kesme müdahalesinde bulunmak, zulüm etmek hiç hoş değil.

Üst fotoğrafta Bolu Merkez görünüyor, eğer Mudurnu da Trafiğin hakından gelinemiyorsa böyle bir uygulama yapılabilir ve yol kenarlarına araç parketmeler engellenebilir, hem bide  kaç tane zabıta var arkadaşlar sistemli bir şekilde çalışırsa, ne trafik kalır nede sorun, zaten Mudurnu ne kadarcık bir yer.

 

MUDURNU YA DUBA ÇAKMAK ÇÖZÜM DEĞİL

Mudurnu nun  merkezinde sokak giriş çıkışlarına  onca paralar ile alınan dubalar çakıldı, yarın bür gün hepside  eskiyecek, verilen onca para boşa gidecek, bu paralar bizim faturalardan çıkıyor. Çarşı giriş çıkışlarına duba çakılacağına Belediyenin önüne konulan kapıdan konulsa daha iyi olmazmı, hem Turizm açısından dubalar hiç te güzel görünmüyor.

 

Burası bizim ilçemiz, burada her kes birbiri ile iyi geçinmeli, didiş didiş nereye kadar, ölümlü dünya bakın her gün birileri  vefat ediyor Musallaya konuluyor, yarın sıra geldiğinde Allah ilahini versin şöyle yaptıydı, böyle yaptıydı dedirtmek yerine Mudurnu ya şöyle iyilikler yaptı, şöyle kafayı çalıştırdı ilçeyi şundan kurtardı bundan kurtardı dedittirmek lazım.

MUDURNU DA GAZETECEİLİK

Mudurnu da gazetecilik yaparken  her şeyi toz pembe görüp  yapılan hatalarıda   yanlı yansıtmak ilçeye zarar verir, burada hep birlikte hareket edilmeli taraf tutulmamalı, zaten habercilikten veya internet sitelerinden  böyle küçük yerlerde kimse milyon dolar kazanmaz, rekabet güzeldir , bakınız MUDURNU HABER 1999 yılında faaliyete başladı ve o günden bu güne bu site için bir sürü para harcandı, helali hoş olsun.  Her şey Mudurnu için, Mudurnu da  Mudurnu Haber olsun, Haber Mudurnu da olsun, Mudurnu Gündem de olsun, Mudurnu Haber Net ve org ta olsun, hanide  bu işlere genç kardeşlerimizde el atabilse, farkındalık olsa, her kes özgürce ve adilce duygu ve düşüncelerini dile getirip sorunlar gerektiğinde masaya yatırılabilip çözüme kavuşturulabilse !…

Ama şimdiki gibi olduğunda biri Duba haberi yapar  keşke halka sorulsaydı veya  Duba çözüm değil  Trafike böyle çözüm üretilmez daha bu trafiği kitler derken , diğeride   ooooo  çok güzel oldu Mudurnu ya bu lazımdı derse, o zaman da idareciler  oh ne ala demekki biz buraya ne yapsak eriyip gidecek mantığı ile çalışır. Bu davranışlar ilçeye zarar verir ve  idareciler gün gelir ben ne dersem o olur mantığı ile istişare yapmadan, danışmadan , sormadan istediğini yapmak ister ve  Mudurnu için hata yapılır, sonrasında Kuran Kursunu yıkıp yeşil alan yapmak istenir, İtfaiye geçicide olsa  taaaa   Tavukçuluk kuluçka nın oraya götürülür, Allah muhafaza mudurnu hızırfakıda bir yangın olsa  ordan itfaiye gelene kadar  ev kül olur, sonrasında bunun vebalini ödeyebilirmisiniz? Ama şimdi biri çıkarda o kadarda öşertme ne var bunda , itfaiye yapılana kadar kısa bi süre orda duracaklar diyebilir, ama Yangın, Sel, deprem gibi afetler  kısa bir süre anlamaz,

Bu gün farklı bir tarzda sohbet havasında yazı yazdık, hakkınızı helal ediniz.

 

HER ŞEY MUDURNU İÇİN

www.mudurnuhaber.com

 

 

“Mudurnu Dubaları” için bir yanıt

  1. Aydın kardeş,haber ve değerlendirme için teşekkür ederim.Hoş görülür yada görülmez bu senin görüşün…birbirimizin sözüne katılsakta katılmasakta insanlar sözünü söyleme erdem ve cesaretini göstermesi lazım..ve söylenip,yazılanların demokrasi ve insanlığın gereği olduğuna inanmak lazım.Mudurnu nun en büyük problemlerinden biri seçilen ve atananların maalesef bu olgunluktan yoksun olmaları vizyon ve ufuk sahibi olamamaları sivil toplum aklı diye bir akla inanmamaları…yalaka ve yandaşlar padişahım çok yaşa dedikçe Mudurnu nun canı ve geleceği daha çok yanacak..umarım toplumsal süreçte gerçekten KALICI olan sivil toplum aklı kazanır….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir