Mudurnu Devlet Hastanesinde neler oluyor?

 

Mudurnu Devlet Hastanesinde neler oluyor?

Mudurnu Devlet Hastanesi isim değişikliği yapılıp farklı uygulamalar yapılacağı vatandaşlar arasında  dedikodu mahiyetinde Mudurnu Merkezinde konuşulurken, konu hakkında yetkililer ilerleyen günlerde  detaylı  açıklamaların yapılacağını belirttiler.

 

                                    MUDURNU HALK SAĞLIĞI MERKEZİ

Şu an Mudurnu ilçe Devlet Hastanesi adı ile hizmet veren kurumun isminin Göynük ve Mengen ilçelerinde bulunan  HALK SAĞLIĞI MERKEZLERİ gibi değiştirileceği belirtiliyor.

Şu an için herhangi bir değişikliğin olmadığı Mudurnu Devlet Hastanesinde  sadece isim değişikliği yapılarak, hizmetlerin aynı şekilde ve hatta daha fazla artarak yürütüleceği belirtildi.

 

          MUDURNU YA YAPILACAK HASTANE BİNASI SEBEN’E

Yıllardır yapılması için  sürekli çabalar sarf edilen ve yeri bir türlü bulunamayan MUDURNU YENİ DEVLET HASTANESİ binası için, ödeneğin SEBEN ilçesine gitmiş dedikoduları  Mudurnu Merkezinde vatandaşları tedirgin etti.

Bazı vatandaşlar,  Siyaset yüzünden Mudurnu ne hallere geldi, cebimize giren ödeneği kaçırdılar, diyerek beddualar ederken, bazı vatandaşlar ise Mudurnu nun zaten ihtiyacı yoktu, Seben de kardeş ilçemiz, biz yapamadık onlar yapsın, diyerek tepki gösterdi.

 BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL

Mudurnu Devlet Hastanesi yapımı ile ilgili vatandaşların Dedikodulara inanmaması gerektiğini vurgulayan Mudurnu AK Parti İlçe Başkanı Ahmet UZUN, çalışmalarımız devam ediyor. Siyasi olarak  sürekli engellemelerle karşı karşıya kalıyoruz , iktidar partisinin Mudurnu ilçesine  son sistem bir DEVLET HASTANESİ yapması bazı kesimlerin işine gelmiyor dedi.

www.mudurnuhaber.com

Mudurnu Fotoğrafçılık Seyrancık Mah. Demirciler cad. No:17 MUDURNU/BOLU

 

     

MUDURNU SÖZER YAPI

MUDURNU FOTOĞRAFÇILIK BOLU /MUDURNUMUDURNU FOTOĞRAFÇILIK

“Mudurnu Devlet Hastanesinde neler oluyor?” için 6 yanıt

  1. MUDURNU DA,TEK BAŞINA İKTİDARDA BULUNAN,TEŞKİLATTAN DAHA BÜYÜK GÜÇLER Mİ BULUNUYOR DA,O ENGEL BİR TÜRLÜ AŞILAMIYOR.HEP LAF.İCRAAT YOK.BİZ BU İŞİ BECEREMEDİK DEMİYORLAR DA. BU KAFAYLA BIRAKIN DEVLET HASTANESİ YAPTIRMAYI ELİMİZDEKİ NİDE KAYBEDERİZ.

  2. Son sıstem bır hastanenının yapılması hangı Mudurnulunun ışıne gelmez.?.Boyle bır demec olur mu? Yapın bakalım da kımın ışıne gelmıyorsa işi bozulsun..:)))

  3. sayın AHMET UZUN beyin vurguladığı söyle bana neyi hatırlattı biliyor musunuz?bu ve bundan önceki iktidarların sürekli söyledikleri şu söylem aklıma geldi.
    DEVLET OLARAK TERÖRLE MÜCADELEMİZİ KARALILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ,deyip milletin gazını alıyorlar,vatandaş da geleceğe ümitle bakıyor ama değişen bir şey olmuyor. her gün ayrı bir olayla karşılaşıyor halkımız.

    işte bu vesile iledir ki bizim hastane olayımız da yukarı da verdiğim örneğin değişik bir versiyonudur.sayın AHMET UZUN BEY sanki muhalefet partisinin ağzıyla ucuz bir yorum da bulunmuş.herkes bir şeyler yapmak istiyor ama yapılacak işin başlatılması için hiçbir kimse girişim de bulunmuyor.

  4. MUDURNU DA SÖZ SAHİBİ OLANLAR ÇIKSINLAR HALKIN KARŞISINA NEDEN HASTANE YAPILAMIYOR TARTIŞSINLAR BİZDE BİLELİM KİM HAKLI KİM HAKSIZ VEYA KİM İSTİYOR KİM İSTEMİYOR

  5. Bilindiği gibi 2 Kasımdan itibaren tüm Türkiye’de Kamu Hastane Birlikleri kuruldu. Bolu’da bu birliğe bağlı kuruluşlar ise İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Köroğlu Devlet Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Ruh Sağlığı Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Gerede Devlet Hastanesi olarak açıklanmış bulunuyor. Bundan da anlaşılıyor ki, Mudurnu Devlet Hastanemiz maalesef Halk Sağlığı Kurumuna bağlanmış olup, birinci basamak sağlık kuruluşu olarak hizmet vermeye devam edecektir. Yeni sistemin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerim.

  6. MUDURNUDAN
    BU HASTANE NE KADAR MEŞHUR OLDU AMA HEP AFİŞLERDE ( DİLLERDE ) KALDI VE KALACAĞA DA BENZİYOR

    YANİ DİYECEĞİM ŞU Kİ AYNI ÇOCUKLARIN YAP BOZ OYUNU GİBİ BİRİLERİ BU İŞİ TAMAMLIYOR DİĞERLERİ AFERİN DİYECEĞİNE ORTALIĞI KARIŞTIRIP ÇIKIYOR ÇÜNKİ BİZ YAPTIK ANLAYIŞI İKİ KİŞİNİN ELLERİNİ BİRBİRLERİNE VURMASI İLE ÇIKARTMIYORLAR HERKES BUNU KENDİ SİYASİ TARAFLARI İLE BİZ YAPTIK MANTIĞI İLE İŞLERİ YÜRÜTMEKTE
    NE OLUR
    İKTİDAR VE MUHALEFET HAFTADA BİR BİR ARAYA GELSE İLÇEMİZ İÇİN NELER YAPARIZ İLÇEMİZİN SORUNLARI NI DAHA ÇABUK ÇÖZERİZ TOPLANTILARI YAPIN

    KALP KRİZİ VAKALARI ,GÖZ, DİŞ ,DOĞUM ÇOCUK HST BU YAZDIKLARIM SAĞLIKLA İLGİLİ

    EĞİTİM İÇİN İLÇEMİZİ EĞİTİM İLE İLGİLİ Bİ FAKÜLTE KAZANDIRABİLİRMİYİZ A.İ.B.Ü İLE GÖRÜŞEREK

    AMA NERDE HERKES BİRBİRİNİN ALEHİNDE 5 YIL NASIL BİTİRİRİZ MANTIĞI İLE Bİ ŞEY KAZANILMAZ

    BAKIN Bİ ZAMANLAR ESNAFLARIMIZIN GİTMEYİNCE PAZARI KURULMAYAN NALLIHANDAN BİLE ŞU ANDA BİZİM ESNAFIMIZ TOPTAN MALZEME ALMAKTA NÜFUSU O ZAMAN KAÇ ŞİMDİ KAÇ GELİN BİRLİK OLALIM

    ŞU ANDA İLÇEMİZDEKİ SİYASİLER MECLİSTEKİ SİYASİLERİMİZ KADAR BİR ARAYA GELMİYORLARDIR

    EN BASİDİ HAFTADA BİR YAKINIMIZDAKİ ABANTA YA BAKAN YA BAŞBAKAN GELİYO KİM GİDİPTE İLÇEMİZ İÇİN Bİ İŞİN ÖNERİSİNİ İLETİYO

    BİZ HAYAL EDİYORUZ AMA HAYALDE BIRAKIYORUZ MALESEF MESELELERİMİZİ

    TABELAMIZ 4900 5 YIL SONRA YİNE AYNI BELKİ DAHA AZ. SAĞLIKLI GÜNLER DİLEĞİYE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir