Mudurnu’da Su Şişeleme için arazi aranıyor

Mudurnu ilçesi ve bağlı bulunan Köylerde İstanbul lu yatırımcı firma Su tesisi kurmak için çalışmalara başladı.

Mudurnu ve bölgesinde Paketlenebilecek , içilebilir bir su kaynağı için çeşitli çalışmalar yapılıyor.

Mudurnu ve Köylerinde  litre bakımından yeterli derecede bulunan su kaynağı görülen araziye  Mudurnu SU fabrikası kurulacak.

Bölgesinde  kaliteli suyu bulunan vatandaşlar yatırım bizim Bölgemize yapılsın, gelin suyumuzu araştırın anlamında , 0505 258 91 66 nolu telefondan bilgi alabilirler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu’da Su Şişeleme için arazi aranıyor” için 5 yanıt

  1. Desenize yakında MUDURNU SU !

    ÇOMAK SOKAN OLMAZ İSE, İNŞAALLAH MUDURNU SU

  2. MUDURNU ismi zaten marka neden MUDURNU SU olmasın ki!İNŞEALLAH su fabrikası kurulur.dışarıya vermek yerine MUDURNUNUN GERÇEK SAHİPLERİNİN içe göçleri başlar

  3. MUDURNU MERKEZ VE KÖYLERİNDE İÇİLEBİLECEK KALİTEDE SU YOKKEN KALAN ÜÇ BEŞ KAYNAĞIDA İSTANBULLU BİR ŞİRKETE PEŞKEŞ ÇEKEMEYİ DÜŞÜNEN VE ALKIŞLAYAN ZİHNİYET YUH OLSUN. ÖNCE MUDURNU SU ŞEBEKESİNDEN İNSANLARINA SAĞLIKLI BİR SU TEMİN EDİLSİN SONRA KALIRSA İSTANBULLULARA SATARSINIZ.FINDICAK KÖYÜ SARICALAR MAHALLESİNDE YAZIN ÜÇ AY SULAR KESİK.KİMSENİN HABERİ YOK.GÜYA BELEDİYE BAŞKANIMIZDA FINDICAKLI.

    1. İbrahim abi, niye bu kadar karamsar davranıyorsun? Bak Mudurnu ya ne güzel temiz bir tesis kurulur, hiç yoktan 15-20 kişi ekmek yer. Köylerde derelere akan bir sürü kaliteli suyumuz vardır mutlaka.Dereye akacağına birileri ekmek kazansın, iyi olmaz mı?

  4. arazımız var dır ama degerını verır senız neden olmasın gürçam koyu tarafında 27 donumlük boş arazi bulunmaktadadır eger istersenız görüşelim RAHMİ AKBULUT— (özkan akbulut. oğlu)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir