MAHALLELİ SEFERBER OLDU

MAHALLELİ SEFERBER OLDU.  Bu akşam saatlerinde Mudurnu ilçesi Büyükcami Mahallesinde Osman AYDIN ın Evinin önünde bulunan Köpeği aniden rahatsızlandı.

Çevreden gelen Öğrenciler ve vatandaşlar VE osman AYDIN Köpeğe Ayran içirip ölmemesi için gerekli ilk müdahaleyi yaptı.

 

www.mudurnuhaber.com

“MAHALLELİ SEFERBER OLDU” için bir yanıt

  1. Aydın abi bu olayı hiç araştırmadan,soruşturmadan haber yapmışsın.Bu köpeğe ya motosiklet ya da araba çarpmış.Veterinerden öğrendiğimiz bu.Yapılan bi iğneyle zaten köpek yattığı yerden kalkıp gitmiş.Hep dersin herşey Mudurnu için diye ama araştırma yapmadan çamur at izi kalsın mantığıyla haber yapmışsın gibi…

    EDİTÖR: Biz habercil,ik vazifemizi yaptık, kimseye Çamur atma derdinde değiliz, birincisi, ikincisi ise sadece orda Osman amcanın feryadını aktardık, videolarda var . Yani haber olarak biz birşey eklemedik, yazmadık, söylemedik. Sadece gördüklerimiz aktardık. Yani Köpek sağlamken biz Köpeği zehirleyip veya Köpeğe taş atıp, veya Köpeğe vurup haber yapmadık. Bak sende taraf tutyormuş gibi yazmışsın, kalkıp gitmiş, miş yani. İstersen Osman amcayı gördüğünde birde ona sor bakalım ne diyecek? Tabiiki sorabilirsen.:) Davulun sesi güzel geliyor değilmi. İnşaallah sizin Köpeğede araba vurmaz? :)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir