Mudurnu Belediyesi Çalışmalarını beğeniyormusunuz?
Toplam Oylar: 72
MUDURNU BEŞKAVAKLAR CAMİİ AÇILIŞI YAPILDI
Mudurnu ilçesi Beşkavaklar Camii açılışı Cuma Namazı önce yapıldı ve Kurban Kesildi. Ardından istanbul ve Bolu dan gelen Hafız ve Hocalar Cami açılışı için Mevlit programında Cemaate unutamayacakları bir Program yaşattılar. Cuma namazı öncesinde ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yrd. Doç Dr. Şaban KARASAKAL hem Cami açılışı hemde yaklaşan KURBAN bayramı konulu sohbet etti.
KURBAN DEMEK YAKINLAŞMA DEMEKTİR
Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yrd. Doç Dr. Şaban KARASAKAL , KURBAN demek Yakınlaşma demektir, yakınlık vasıtası aracı demektir, siz biz hepimiz nelere KURBAN oluyoruz, nelere yakınlaşıyoruz acaba? bizim yakınlığımız ne? Bu gün Allah a yakınlaşma derdi azalan insan bunalımdadır, ahiretinde sıkıntı vardır, maaşında sıkıntı vardır,işinde sıkıntı vardır,aşında sıkıntı vardır, kümesinde sıkıntı vardır, tavuğunda hastalık vardır dedi. Bu gün Allah a yakınlaşma sıkıntısı olan toplumda hastalık vardır, Millette hastalık vardır, Devlette hastalık vardır dedi.
Kılınan Cuma namazına müteakip Mahalle sakinlerinin organize ettiği Pilav ve Ayran ikramı Açılışa katılan Cemaate ikram edildi.
www.mudurnuhaber.com
hayırlıolsun.rabbim emeği geçen herkesten razıolsun…
YORUM YAPMAYA NE DERSİNİZ