Kutlu Doğum da Cevat AKŞİT Mudurnu ya geliyor

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde  Prof. Dr Cevat AKŞİT Mudurnu ya geliyor.

 Mudurnu Müftülüğünün organize ettiği  KutluDoğum Haftası dolayısıyla düzenlediği “Peygamberimizi Anlamak” konulu konferans, 14 Nisan 2012  Cumartesi günü  gerçekleştirilecek.

Mudurnu Belediyesi Düğün Salonu’nda 14 Nisan 2012 Cumartesi günü  gerçekleştirilecek konferansa, Prof. Dr. Cevat Akşit konuşmacı olarak katılacak.

                           TASAVVUF MUSİKİSİ KONSERİ

Konferansın ardından Mudurnu Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Korosu   bir Konser verecek, Konsere,Marmara Üniversitesi İlahiyat fakültesi Türk Dili Musikisi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Ahmet Hakkı Türabi, koro şefliğini yapacak.

 www.mudurnuhaber.com

“Kutlu Doğum da Cevat AKŞİT Mudurnu ya geliyor” için 3 yanıt

  1. sayın bahadır bey seni şiddetle kınıyorum.ya sen ne değinin farkında değilsin ya da laf olsun,torba dolsun misali yorum yapmışsın.

    YÜCE MEVLA hidayet versin veya islah etsin.o anne babaya da kolaylıklar versin.benim şehrimin insanları bu kadar ucuz yorum yapmaz.bu yorum senin etik ve kültür seviyeni göstermektedir.

  2. annemi babamı senden daha çok düşünüyorum merak etme yusuf… gerisi teferruat benim için. insanlar paranın derdine düşmüş, benim hidayetim kendime yeter , allah katında kişilerin ne dediği önemli değildir benim için, ayrıca ÖZGÜR BİR TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞIYORUZ, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN DEDİĞİ GİBİ, “”Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz.”” lafını hatırlatır, VE LAİKLİK İLKESİNİ ŞU ŞARTLAR ALTINDA TARTIŞMANIN LÜZUMUNU SENLE GÖRMEMEKTEYİM… ALLAH’a şükür olsunki, KURAN-I KERİM’den başka HZ.Muhammed’den başka , kurum kişi tanımam… haliyle bende seni ÇOK AŞIRI ŞİDDETLE KINARIM ;)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir