Kocakandıralı Hizmet atağına devam ediyor

Kocakandıralı Hizmet atağına devam ediyor

Mudurnulu Esnaflarımızdan Tayfun KOCAKANDIRALI ilçede değişik fikirlerde yatırımlar yaparak farklı sektrölerde hizmet vermeye ve Mudurnu Çiftçisine  hizmete devam ediyor.

Tayfun KOCAKANDIRALI  Mudurnulu Tavuk üreticilerine Fan sistemleri, Tavukçuluk Elektrik sistemleri,Trafo,Jenaratör konularında teknik hizmetin yanısıra  Teknik servis ve satış konularındada  yardımcı oluyor.

BAHÇE ÇİT SİSTEMLERİ

Kocakandıralı,  Mudurnu’da bir ilke daha imza atarak  kurduğu Makina parkuru ile  Tel Çit imal ederek  Mudurnu ve bölgedeki Bahçe, villa ve tarlaların yabani hayvanlardan ve zararlılardan korunması  amaçlı  Kaliteli malzemeden Tel Çit imalatı yaparak  anahtar teslimi projeler ilede hizmet veriyor.

   SIRADA İSE  BAHÇE VE TARLA SULAMALARINDA TEKNİK DESTEK & PROJE VE DANIŞMANLIK VAR

Mudurnu’da  Çiftçilerin  destekçisi olduklarını ifade eden  Tayfun KOCAKANDIRALI , Mudurnu’da açılan  kuyularda belirli zamanlarda oluşan çökek ve benzeri  temizlik isteyen konularda  Tayfun KOCAKANDIRALI bu biizm işimiz  , bu iş için özel olarak temizlik sistemi kurduk, kuyu temizliği bizden sorulur dedi.

KUYUNUZA  UYGUN DALGIÇ POMPA İÇİN  ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK YAPIYORUZ

Tayfun KOCAKANDIRALI  çiftçimizin parasının heba olmasını istemiyoruz, uygun kuyuya  en uygun Dalgıç pompa için danışmanlık hizmeti veriyoruz dedi.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir