Keşke her gün Bayram olsa

Keşke her gün Bayram olsa

Mudurnu ilçesine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını  fırsat bilen tatilciler  adeta akın etti. Kimileri günü birlik kalırken kimileride ilçedeki Konaklarda ve Otellerde  kalmayı uygun gördü.

 İSTANBUL VE ANKARA NIN ARKA BAHÇESİ

Mudurnulu Turizmci Fırat OKTAR Mudurnu ilçemiz Ankara ve İstanbul’a yakınlığı ile adeta   Büyük şehirlerimizin arka bahçesi konumundadır, şu an belki istenilen  Turist sayısı her ne kadarda yakalanamamış isede ilerleyen zamanda Turizmdeki payının fazlası ile alacağını düşünüyorum dedi. Oktar, Mudurnu Turizminin canlanması için  bazı küçük işlemlere ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek, belirli toplantılarda aklımdan geçen  projeleri sundum   dedi.

  MUDURNU’DA  CUMHURİYET BAYRAMI YOĞUNLUĞU

İlçenin metropol şehirlere yakın olmasını  fırsata çeviren  Turlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gezi programında Mudurnu ilçesinede yer verdi.

İlçenin Tarihi, Turistik ve Doğal güzelliklerini Mudurnulu Turizm işletmecisi  Mehmet CANTÜRK  gelen gruplara şehir gezisi esnasında  Rehberlik yaparak sundu. Mudurnu Şehir merkezinde  Turistik eşya satan Esnaf ise keşke her gün Bayram olsa Bereket versin bu gün siftahları mızı yaptık dediler.

 

Haber & Foto: Aydın ÖZPELİT

Mudurnu Haber

www.mudurnuhaber.com

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir