Kaymakam Cihat SÖNMEZ e veda yemeği

Kaymakam Cihat SÖNMEZ e veda yemeği

Mudurnu Kaymakam vekili olarak geçtiğimiz Ramazan bayramı öncesinde ilçede göreve başlayan  Cihat SÖNMEZ   son Eğitimi için Ankara’ya çağrıldı.

İlçemizde kısa süre  vekil olarak görev yapan Cihat SÖNMEZ için Taşkesti Sarot Termal tesislerinde bir veda yemeği düzenlendi.

Yemekte  Cihat SÖNMEZ  ile birlikte çalışma fırsatı bulanlara konuşma  hakkı verildi.Konuşmacılar kısa sürede  birlikte mesai harcadıkları Kaymakam Cihat SÖNMEZ  in Mudurnu ilçesi ve köylerine  çeşitli katkılarının olduğunu dile getirerek, başarılar dilediler.

 

Mudurnu ilim Yayma cemiyeti Başkanı Metin SOYGÜR gecede bir konuşma yaparak Kaymakam  Cihat SÖNMEZ  e başarılar diledi. Soygür, konuşmasında  bu tip toplantıların  sadece Kaymakamlarımızın  vedasında değilde belirli aralıklarla Kaymakam beylerin birlik ve beraberlik ve konuları tartışma ve tanışma açısından  organize etmesini arzu etmekteyiz dedi.

Soygür, Kaymakam bey ile Mudurnu da görev yaptığı süre içerisinde   diyalog içerisinde çalıştık bildiğim kadarı ile  diğer sivil toplum kuruluşları ilede beraber oldu, memleketin hizmetlerinde katkı sağladılar, katkıları ve uyumlu çalışmalarından dolayı  Mudurnu Spor ve Mudurnu ilim yayma cemiyetleri  adına çok teşekkür ederim dedi.

Cihat SÖNMEZ yeni Kaymakam Vekili Murat METE yi tanıştırdı.

Mudurnu ilçesmize yeni görevlendirilen  Kaymakam Vekili Murat METE  yi   Cihat SÖNMEZ  masaları  ziyaret ederek tanıştırdı.

Cihat SÖNMEZ Veda yemeğine katılanlar ile tek tek görüşerek helalleşti.

Hediyeleşme esnasında Mudurnu ilim Yayma cemiyeti adına Başkan Metin SOYGÜR  Tarihi bir Mudurnu Fotoğrafı Hediye ederken ,Taşkesti Belediye Başkanı Saim ÇEVİK  Taşkesti logolu bir duvar saati takdim etti.

 

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir