İstanbul MUDURNU PLATFORMU Kuruldu

2000 Yılında  MUDURNU ilçesinde çeşitli faaliyetler ile ismini duyuran MUDURNU  PLATFORMU na kardeş bir Platform daha katıldı.

MUDURNU PLATFORMU İstanbul da Mudurnulular tarafından faaliyete geçirildi. İstanbul daki MUDURNU PLATFORMU Mudurnu ilçesi için bazı Projeler hazırlıyor.

İstandul MUDURNU PLATFORMU siyasi düşünce gütmeksizin, Mudurnu ilçe menfaatleri doğrultusunda Mudurnu için çalışmalar yapacak.

İstanbul Mudurnu Platformu  www.mudurnuplatformu.org isimli bir internet sitesini ise yayına hazırlama aşamasına getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

www.mudurnuhaber.com

 

“İstanbul MUDURNU PLATFORMU Kuruldu” için 2 yanıt

  1. Sivil Toplum Örgütleri,STK lar Modern çağımızın gereği olan,olmazsa olmaz kuruluşlarıdır.
    Mudurnu’ da ve Mudurnu dışında muhtelif STK larda yer alan hemşehrilerimiz bulunmaktadır. Bazı hemşehrilerimizde Bolu dernekleri içinde yer almaktadır. Sosyal medyada örgütlenebilen Mudurnulu muhtelif gruplarda bulunmaktadır.
    Mudurnu Merkezden başlamak üzere tüm STK ları ve elektronik ortamda oluşan ve oluşacak olan grupları tek bir çatı altında birleştirmek ,MUDURNULULUK sevgisi etrafında toplamak bir görev olarak ortaya çıkmaktadır. Günümüzün iletişim araçları ile tüm Dünya daki hemşehrilerimize ve Mudurnu Dostlarına ulaşmamız mümkündür.
    Mudurnu’ nun ekonomik,sosyal ve kültürel gelişmesini hızlandırmak,katkı sağlamak ve bu amaçla, Mudurnu STK larını ve her grubu bir çatı altında toplamak bir zorunluluk haline gelmiştir.
    Platform kesin olarak siyasi bir oluşum değildir. Amaç ve çalışmalar, diğer Mudurnulu STK lara anlatılarak görüşler ve öneriler alınmaktadır.
    Bir diğer proje olarak , “ Mudurnulu Akademisyenler “ i bir çatı altında toplama çalışmaları da oldukça başarılı bir şekilde yürümektedir.
    Mudurnulu olup , değişik üniversitelerde, dekan, bölüm başkanları ve öğretim görevlisi bilim insanlarının katkıları ile, yine Mudurnu için olumlu, verimli projelerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.
    Facebook’ta oluşturulan İSTANBUL’ DA YAŞAYAN MUDURNULULAR sayfası, teknik olarak Facebook tarafından , sayfanın yenilenmesi sırasında, üyelerinin büyük bölümü bağlantıyı kaybetmiştir. Dostlarımızın yeniden guruba üye olmalarını önemle rica ediyoruz .
    İstanbul’dan Selam ve Sevgilerimizle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir