HER ŞEY MUDURNU İÇİN

HER ŞEY MUDURNU İÇİN

 

EVET, HER ŞEY MUDURNU İÇİN

 

Bu slogan ile yola çıktık. Mudurnu ilçemizden bende dahil olmak üzere AK Parti den 8 değerli aday  adayı arkadaşımız  yola çıktık.

Bazılarına göre  zaman çok uzadı  , nerede kaldınız, adayınızı açıklamayacak mısınız, diye her gün sorular ile karşılaştık.  Belirli  kriterlerden ve elemelerden sonra  AK Parti genel merkezi açıklamasını yaptı ve  Bolu  ilçelerini açıkladı. Bu açıklamanın içersinde MUDURNU ilçe Belediye Başkanı Adayı da yer aldı.

AK Parti Mudurnu ilçesinde  8 Aday Adayı içersinden  Metin SOYGÜR ‘ü aday olarak açıkladı.  Hem ilçemiz hem de Bolu ili ve ilçelerinin tüm adayları için Hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum.

Aday Adaylığı süresince bana destek veren tüm arkadaşlarım, eş ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.  Bu siyasi bir yarıştır, bu bir bayrak yarışı diye düşünüyorum. Mudurnu ilçemizin hizmetkarlığı için seçilen Metin SOYGÜR arkadaşımıza başarılar dilerken Başbakanımız Recep Tayyip ERDOAĞAN ın  izinde yürüyeceğimizin sözünü vermiştim buradan bir kez daha hatırlatmakta fayda duyuyorum.

 

MUDURNU KAZANACAK

Mudurnu ilçemiz kazanacak, EVET ben bu ilçede yaşayan bir fert olarak görevim olan  çalışmalarda sonuna kadar devam edeceğim.  Mudurnu ilçemiz iktidar nimetlerinden faydalanması için ve birlik ve beraberliğin  en üst tavan yapması için elimden gelen tüm çabayı gösterip, MUDURNU adını tüm dünya da en tanınır bir  ilçe olarak  gelmesi için çalışmalarıma daha fazla  yön vereceğim.  Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

NOT: Aday adaylığı süresince, bana  dualarını esirgemeyen ve  benim kazanmam için  yardım ve desteklerini sürekli hissettiğim tüm Büyük, Küçük , Akraba   , Eş dost ve hemşerilerime en kalbi duygular ile TEŞEKKÜR EDERİM.

 

AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir