AK Parti Bolu ilçeleri Belediye Başkan Adayları açıklandı

AK Parti Bolu ilçeleri Belediye Başkan Adayları açıklandı

Uzun zamandır  vatandaşların sabırsızlıkla bekledikleri AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları dün gece saat 23.30 sıralarında AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklandı.

 

AK parti Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın başkanlığında Seçim İşleri Aday Tespit Üst Kurulu’nun yaptığı çalışmalar neticesinde 35 ilimizin ilçe belediye başkan adayları kesinleşmiştir, denildi.

BOLU

DÖRTDİVAN: HASAN UZUNOĞLU

GEREDE: MUSTAFA ALLAR

GÖYNÜK: KEMAL KAZAN

KIBRISCIK: KEMAL AKTAŞ

MENGEN: RAMAZAN ALBAŞ

MUDURNU: METİN SOYGÜR

SEBEN: SÜLEYMAN ÖZBAĞ

YENİÇAĞA: RECAYİ ÇAĞLAR

 

www.mudurnuhaber.com

 

“AK Parti Bolu ilçeleri Belediye Başkan Adayları açıklandı” için 8 yanıt

  1. Teşekkürler bilgilendirme için hayırlısı olsun istiyoruz sitenizi takip ediyorum 2-3 gündür güzel haberler paylaşıyorsunuz akp için hayırlısı neyse o olsun dileklerimle

  2. editör noldu la morardın mı

    EDİTÖR: Çok MORARDIM, Allah inşaallah siz ve sizin gibileride 30 MART Akşamı Morardığınızı görmek nasip eder. Sağlıcakla… :)

  3. Metin SOYGÜR’e başarılar dilerim. Mudurnu için hayırlı olsun.

  4. Metin kardeşimizin tekrar aday gösterildiğini memnuniyetle öğrenmiş bulunuyorum, eski tecrübelerinden yararlanarak, 5 yıl kenardan yapılanları izleme fırsatı bularak bu dönem kazanırsa, Mudurnu halkı da kazanacaktır, kendisine başarılar dileriz daima yanında olmaya çalışacağız. Ahmet YILMAZ. Darıca Bolulular Kültür ve Day.Der.Bşk.nı.

  5. Bu arkadaşım ismini vermeden sitemizden siyaset yaptığı için yorumu yayınlanmadı. Eğer ismini verip yazar ise istediği gibi yazma hakkı kendine verilecektir. Sitemizde kaçak, kuçak güreşe izin verilmez. Selamlar Site yönetimi…

  6. Edep içersinde seviyeli olmak lazım bu yerlerde beyler. Bakın Yücel SUİÇMEZ kardeşimize, tebrik ediyorum kendisini. Sol görüşlü ve de CHP İlçe Başkanlığı yapmış hala da yönetimde olan birisi zıt görüşte olan rakip birisine tebrik mesajı gönderiyor. Benim için çok manidar bu. Olması gereken de bu, küçücük Mudurnu deremizin içinde birbirimizi aşağılamadan, hor görmeden, seviyeyi bozmadan muhatap olmalıyız. Aksi davranıştakileri kınıyorum, Rabbim onlara hidayet versin, sabır versin. Gönlüm ister ki; her akşam değişik bir mekanda 4 Belediye Başkan adayı da (hatta aday adayı olup aday olamayanlar da) beraber olup aynı ortamda seçmenlerle sohbet etsinler. Niye olmasın ki? Başka zamanlarda beraber değillermi ki.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir