HASTANE MUDURNU’YA YETMİYOR

Mudurnu ilçesi DEVLET Hastanesi hizmet binası artık ilçeye yetmez oldu. Hastane çalışanları Devlet Hastanesinin artık  ilçeye yetmediğini ifade ederek yetkililerden Mudurnu İlçesine yapılması planlanan Yeni Hastane yapımı için hızlanılması gerektiğinin altı çiziliyor.

MUDURNU DEVLET HASTANESİ www.mudurnuhaber.com

  GÖYNÜK VE MENGEN İNŞAATLARI BAŞLADI MUDURNU’DAN SES YOK

Bolu ilinin bazı ilçelerinde yapılması Planlanan ve ilk Projelendirilen ilçelerden MUDURNU DEVLET Hastanesi  yapımından hala bir sonuç alınamadı. Yıllardır, çeşitli yerlere yapılması için Kamuoyu araştırmaları ve çeşitli Anketler yapılan Mudurnu Devlet Hastanesi yılın son günü olan 31 Aralık 2011 gününe geldiğimizde hala karar verilemediği gözleniyor.

MUDURNU HABER www.mudurnuhaber.com

 HASTANE BAHÇESİ ARAÇLARLA DOLUP TAŞIYOR

Her gün Mudurnu ve Köylerinden gelen Hasta ve Hasta yakınlarının araçları için artık PARK yetersiz kalıyor.

                                    MUDURNU’YA YENİ UZMAN DOKTOR

 Mudurnu İlçesi Devlet Hastanesinde bir taraftan  Hizmet Binası sıkıntısı çekilirken, bir yandan da yeni Kadrolar gelmeye devam ediyor.

mudurnu haber www.mudurnuhaber.com

Mudurnu İlçesi Devlet Hastanesine  Aile Hekimliği Uzman Doktoru Selami KARA göreve başladı.

KARA,  Mudurnu ilçesinde Raporlu hastaların Raporlarını Mudurnu’dan eskiden alamadıklarını belirterek, artık Raporlu hastalarımız yorulmayacaklar, Raporları tarafımızdan verilecek müjdesini verdi.

 

 DEVLET HASTANESİNE RONTGEN VE LABARATUAR TEKNİSYENİ

Mudurnu Devlet Hastanesine 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren Rontgen ve Labaratuar Teknisyenlerinin göreve başlayacağı bilgisi verildi. Bu sayede Mudurnu Devlet Hastanesinde 24 saat Rontgen ve Labaratuar hizmetleri verilebilecek.

www.mudurnuhaber.com

“HASTANE MUDURNU’YA YETMİYOR” için 2 yanıt

  1. mudurnuda hastane yapacak yer bulamadılar aslında çok güzel bir yer var işdiki pazar yerinn olduğu yere hastane pazar yerinide beş kavağa yapmak en uygunu

  2. Mevcut hastahane binaları kullanıma devam ederken, Merap çayırı sanırım adı, çınarın oradaki lojmanın yerine, yataklı kısım yapılabilir. Üç binada kısa mesafede olacağı için kullanım açısından bir sorun olmaz .Lojman için ise yer bulmak kolay olur . Kaldı ki o güzelim çayırıda berbat etmişlerdi.Böylece daha iyi değerlendirilmiş olur o alan.
    Tabi yer sorunu bahane değilse. Hastahane yapmak isteyen çözümü bulur. Görünen o ki, hastahane işi sürüncemede bırakılarak , siyasi açıdan birileri zor durumda bırakılmak isteniyor gibi bir izlenim var.
    Sağlık hizmetlerini özelleştirmek isteyen bir zihniyet , devlet hastahanesi yapar mı o da ayrı bir soru işareti..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir