Hakkari’de hain saldırı: 1 şehit, 2 yaralı

Hakkari’de hain saldırı: 1 şehit, 2 yaralı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırıda 1 asker şehit düşerken, 2 asker ise yaralandı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, 10 Temmuz 2017 günü Çukurca ilçesi 2’nci Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Orman Hudut Tabur Komutanlığına bölücü terör örgütü mensuplarınca havan saldırısı yapıtlığı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan saldırıda 1 askeri personel şehit olmuştur. 2 askeri personel ise yaralanmış, sevk edildikleri Hakkari Devlet Hastanesinde tedavilerine başlanılmıştır. Bölgede geniş çaplı operasyonlar devam etmekte olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

Kaynak: İHA

 

Şehidin Ailesinin Bolu Mudurnu da ikamet ettiği öğrenildi. Şehit Ailesine haberi vermek için Mudurnu  Kaymakam vekili Hakkı LOĞOĞLU ve beraberindeki  heyet  Ambulans eşliğinde Şehidin köydeki ikametgahlarına doğru yola çıktı. Şehidin ismi açıklanmadı.

 

Güncelleme: Hakkaride Şehit düşen Asker in Bolu ili Mudurnu ilçesinde  Ağabeyinin Cami imamı olarak görev yaptığı ve  bir kaç gün öncede   Şehidin Annesinin Ağabeyinin yanına geldiği bilgisi ulaştı. Mudurnulu heyet acılı Aileye durumu haberdar etmek için Mudurnu ilçesine bağlı köyde  İmamlık yapan Ağabeyin evine ulaştı.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir