Göynük Başladı, Mudurnu yer arıyor

Göynük Başladı, Mudurnu Hala yer arıyor.

Mudurnu ilçesinde yer tespitleri yapılan ve Projesi çizilmesine rağmen bir türlü yer  beğenilip yapılamayan Devlet Hastanesi için yer arama çalışmaları sürerken, Komşu ilçemizin aklında bile olmayan Devlet Hastanesi inşaatına başlanıldı.

Göynük ilçesi,  Sofuali Mahallesi Bey tepesi mevki Toki Konutları karşısında yapımına başlanılan 15 yatak kapasiteli Avrupa standartlarına uygun İlçe Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor.

5600 m2’lik alanda yapılacak olan ilçe hastanesinin mevcut alanın yüksek olan kotunun hastane inşaatının yapılmasına elverişli hale getirilmesi için geçtiğimiz yıl Göynük Belediyesi  ve Özel İdare Müdürlüğü’nün iş makineleri ile gerekli zemin düzenleme çalışmaları tamamlanmıştı.

         Toki tarafından ihalesi yapılan İlçe Devlet Hastanesi inşaatı çalışmaları geçtiğimiz ay başladı.   İçerisinde 1 adet Diyaliz ünitesinin de bulunacağı yeni  Göynük İlçe Devlet Hastanesinin 2013 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

                             MUDURNU İSE HALA TARTIŞIYOR

Komşu ilçemiz Göynük te hal böyle iken Mudurnu ilçemizde ise Hala yer arama çalışmaları 2009 dan bu yana devam ediyor. Bu gidişlede devam edeceğe benziyor.

www.mudurnuhaber.com

“Göynük Başladı, Mudurnu yer arıyor” için bir yanıt

  1. ÇÖZÜM BASİT MUDURNU GÖYNÜK E BAĞLANSIN GÖYNÜKLÜLER DE BİZE HASTANE YAPTIRSIN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir