Fotoğrafçılık kursu başlıyor

Fotoğrafçılık kursu başlıyor

BOLU Fotoğraf Sanatı Derneğinin 6.Dönem “Temel Fotoğraf Eğitimi” 18 Mart’da başlıyor. 2010 yılı Kasım ayında kurulan ve kurulduğu günden beri Bolu’da fotoğrafın gelişmesine ve sevilmesine katkı sağlayan Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği BOFSAD eğitimlerine devam ediyor.

foto3

Bugüne kadar 150 kişiye birebir fotoğraf eğitimi veren Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) kısıtlı sayıda kontenjan açarak 6. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimine 18 Martta başlayacağını duyurdu. Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Seza Vardallı, “BOFSAD olarak Bolu’da bir eksikliği gidermiş bulunuyoruz.

foto

Bolu’ya fotoğrafı biz sevdirdik diye düşünüyorum. Digital Fotoğraf Makinelerinin yaygınlaşması ile birlikte çok sayıda fotoğraf sever kurs almak istiyor. Yılda sonbahar ve ilkbahar olmak üzere iki dönem kurs açabiliyoruz.

6.Dönem Temel Fotoğraf Eğitimize 18 Martta başlayacağız. Hafta da üç gün ve hafta içi 19.00 – 21.00 saatleri arasında kurslarımı yapılacaktır.

Daha önceki kurslarımızda 35 kişi alıyorduk ancak bu kez sayıyı düşürdük. Kayıtlarımız 17 Mart gününe kadar devam edecek”dedi. Her Perşembe günü yaptığı Fotoğraf Sohbetleri ve Fotoğraf sunumları ile üyeleri ve fotoğraf sevenlerle buluşan BOFSAD, Bolu’nun tanıtımına da katkı sağlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

foto2www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir