Dolmaz dediler, doldurdu

Dolmaz dediler, doldurdu

ÖZCAN KONUŞTU, SALON YIKILDI

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 4,5 yıllık Milletvekilliği döneminde yaptığı çalışmaları ve TBMM Genel Kurulunda dile getirdiği sorunları, Bolulu seçmenlerine anlattı. Düzenlenen toplantıyı izlemek isteyen CHP’liler salona sığmadı, fuaye alanı ve Kültür Sitesinin bahçesi de doldu taştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, milletvekili seçimlerinde vaat ettiği “seçmene hesap verme” sözü Cumartesi günü gerçekleşen toplantıyla yerini buldu. 4,5 yıldır milletvekilliği yapan Özcan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Bolu ve çevre iller için gerçekleştirdiği konuşmaları, verdiği kanun tasarılarını ve düzenlediği basın toplantılarını partililerine anlattı. Miting havasında geçen toplantıda sözleri sık sık alkışlarla kesilen Özcan, doğum gününü de partilileriyle birlikte kutladı. CHP Milletvekili Özcan, ‘Büyük Halk Buluşması’ adını verdiği programa katılanları eşiyle birlikte kapıda karşıladı. Salonun önünde uzun kuyruklar oluştu. Özcan’ı dinlemek için gelenler salonu hıncahınç doldururken, kimileri salonun merdivenlerinde dikilerek, kimileri de salonun dışarısına kurulan ekranlar aracılığı ile Özcan’ı izledi.

ONUR KONUĞU GÜRSEL TEKİN

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in de katıldığı toplantıda, sahneye çıkan Tanju Özcan, “Ben Bolu’dan Ankara’ya giderken Bolunun sorunlarını, vatandaşlarımızın dertlerini anlatmaya söz vermiştim. Bir söz daha vermiştim: Vekilliğim sona ermeden Ankara’da yaptığım çalışmaları seçmenlerime, siz değerli Bolu halkına anlatacağım demiştim. İşte bu gün bunun için huzurlarınızdayım” diyerek sözlerine başladı. Hazırlanan slayt ve videolar eşliğinde yaptığı çalışmaları anlatan Özcan’ın sunumu yaklaşık bir saat sürdü. Tanju Özcan’ın ardından kürsüye çıkan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de kalabalık partililere hitap etti.

Toplantı sonrasında soruları Cevaplayan  Bolu Milletvekili Tanju ÖZCAN   Gerede ilçesine aktarılan paranın sorulmasına cevaben Gerede ye aktarılşan para helali hoş olsun,  o para Gerede OSB ile ilgili bir paraydı, o paranın bu gün değil tam 7 yıl önce gitmesi gerekiyordu dedi.

Bir vatandaş ise Tanju ÖZCAN  ın konuşmasından sonra  benim herhangi bir soru sormama gerek kalmadı,  söyledikleri ve yaptıkları icraatlar cani gönülden coşturdu dedi ve  bir dörtlük okudu.

 

İşte o dörtlük

Cevahir varken  kul niye yarar?

Haddini bilmeyen kul niye yarar ?

Her kes bir yol tutturmuş gidiyor

Allah a gitmeyen yol niye yarar ama,

Parlamento da  sayın Milletvekilimiz  Bolumuzun göz bebeği  Tanju beyi Parlamento da  bir milletvekili  olarak görmedikten sonra neye yarar dedi ve salondan büyük alkış aldı.

 Haber : AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir