Cumhurbaşkanı Kaymakamlara seslendi, Tayyip Erdoğan için el,göz,kulak,ayak sizsiniz.

https://youtu.be/WnV_zBVvoNM
Cumhurbaşkanı Kaymakamlara seslendi, Tayyip Erdoğan için el,göz,kulak,ayak sizsiniz.

Ankara da kaymakamlar ile bir toplantı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Kaymakamlara seslendi, öncelikle hiç bir Terör örgütüne karşı en küçük bir müsamaha göstermeyeceğiz.

Mülki idare Amirlerimiz her ilimizde, her ilçemizde isim,isim, ev,ev,bina,bina,sokak,sokak, mahalle,mahalle, her şeye hakim olmalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaymakamlara bir defa emriniz altındaki Muhtarlar ile çok iyi diyalog kurup, onlarla birlikte bu çalışmaları, çok hassas yürütmelisiniz. Muhtarları asla ihmal etmeyiniz, Muhtarlar sizin için adeta Uç beyi gibidir, zira sizler oraları onlar kadar iyi tanımayabilirsiniz , ama onları siz yanınıza aldığınız çektiğiniz zaman çok şey, değişebilir.

Kaymakamlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN sizlerden de görev yaptığınız yerlerde, çok yönlü başarılı hikayeleri ortaya koymanızı bekliyorum. Bir yandan Terör örgütlerine nefes aldırmazken, bir yandan Asayişi sıkı tutmanız , aynı zamanda fakir,fukarayı sahipsiz bırakmamanız, bununla birlikte ilçenizin,şehriniz, geleceği için, önemli yatırımları takip etmeniz mümkündür.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DAN VALİ YARDIMCILARINA VE KAYMAKAMLARA TAVSİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında burada ben Vali yardımcılarına ve Kaymakam Kardeşlerime bir tavsiyede bulunacağım dedi. Şu anda Kış mevsimindeyiz, yeri geldiği zaman icabında, Kömür ihtiyacı olanlarmı var, sizler şoförün yanına oturmalısınız , onunla beraber Kömür ihtiyacı olanlara adeta Kamyon ve Kamyonet ile Kömürü bizzat kendiniz götürüp teslim etmelisiniz, gıda ihtiyacı olanlarmı var, gidip bizzat kendiniz teslim etmelisiniz, bununla sizler bir Hazreti Ömer misali o kapıları çalıp Kaymakam filanca geldi , duydumki Kömür ihtiyacınız var,Gıda ihtiyacınız var, çocukların giyecek ihtiyacı var giyeceğinizi getirdim demelisiniz. İşte bu Kaymakam sevgili kardeşlerim unutulmaz ve hep birliktede bu işleri takip etmek durumundayız dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan ın Külliyede Kaymakamlara yönelik yaptığı toplantıya Mudurnu Kaymakamı Efecan ŞAHİN de katıldı.
www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir