CHP MİLLETVEKİLİ MUDURNU İLÇESİNDE KÖYLÜLERİN EYLEMİNE KATILDI.

CHP MİLLETVEKİLİ MUDURNU İLÇESİNDE KÖYLÜLERİN EYLEMİNE KATILDI

 

2 Gündür köylerinde açılan Taş ocağını Protesto amaçlı toplanan Mudurnu ilçesi Yeniceşıhlar  Köyü  köylülerine bir destek te  CHP İstanbul Milletvekili Ali ÖZGÜNDÜZ den geldi.

Tatil amaçlı  geldiği Bolu nun Mudurnu  ilçesinde Köylülerin isyanını duyup gelen  CHP İstanbul Milletvekili Ali ÖZGÜNDÜZ, ben  Bolu Milletvekili değilim,  fakat Türkiye nin bir vekili olarak sizleri burada gördüm ve  sizlerin sorunlarınızı dinlemek için yanınıza  geldim dedi.

 

Köylüler ile  Taş ocağının sorunu hakkında konuşan ve vatandaşlardan bilgi alan Ali ÖZGÜNDÜZ  Köy Muhtarı Mehmet  EFE ve beraberindeki bir heyet ile Taş ocağının bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu.

İncelemeler sonrasında  bir açıklama yapan CHP li Vekil Ali ÖZGÜNDÜZ , Yeniceşıhlar Köylülerinin  davalarında haklı olduklarını yerinde inceledim ve gördüm, buraya bu Ruhsatı vermekle zaten hata yapılmıştır, bu hatadan dönülmelidir, Konuyu Meclise taşıyacağım, Bolu Milletvekili arkadaşım Tanju ÖZCAN ve diğer Vekil arkadaşlarım ile bu konunun takipçisi olacağım dedi.

 

  HAYIRLISI İÇİN DUA EDİLDİ

 

Taş ocağının çıkışındaki yolda  oturma eylemi yapan yeniceşıhlar köyü sakinleri  Köyleri için her şeyin hayırlısı olması için Kılınan Cuma Namazı sonrasında  birlikte Dua ettiler, Duaya CHP li İstanbul Milletvekili Ali ÖZGÜNDÜZ de  katıldı.

 

HABER AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir