CARLOS MARTİN MUDURNU YA HAYRAN KALDI

http://www.youtube.com/watch?v=XFpjaDbgR1g
İtalyan Manken  MUDURNU ilçesi çok ilgimi çekti, sordum nereye gidebilirm diye bana MUDURNU yu tavsiye ettiler dedi.

carlos martin

Biscolota reklamının yakışıklı erkeği  İtalyan  Manken Carlos Martin Beyaz’a konuk oldu. Programda Programın yapımcı ve sunucusu Beyazıt ÖZTÜRK Türkiye de  neyi merak ediyor dedi, Ünlü Manken Carlos Martin  ben Türkiye de Doğu yu merak ediyorum dedi.

ÖZTÜRK, Daha önce Türkiye de  CARLOS un Ankara yı , ESKİŞEHİR İ Bodrum u ve Mudurnu yu gezdiğini  belirterek Mudurnu ya niye gittin, Tavuk  çiftliklerinimi gezdirelim  dediler, sebep neydi diye sordu.

CARLOS, en sevdiğim şehir  yer Mudurnuydu, Mudurnu ya bayıldım dedi. ÖZTÜRK tüm MUDURNU lulara buradan sevgiler dedi ve CARLOS şu anda buradan müthiş bir MUDURNU reklamı yapıyor dedi. ÖZTÜRK, CARLOS a özellikle gel seni bizim bir MUDURNUMUZ var götürelimmi demişler dedi, Carlos, aslında doğa ve dağlık bir yer içinde olmak istedim, beni MUDURNU ya yönlendirdiler dedi.Beyazıt ÖZTÜRK , Ben bir BOLU doğumlu olarak MUDURNU yu övecez yani güzel yerdir dedi.

www.mudurnuhaber.com

“CARLOS MARTİN MUDURNU YA HAYRAN KALDI” için 9 yanıt

  1. çok güzel bir olay hatta uluslarası yönde bir olay,,yalnız bir örnek vericem kurtlar vadisinin polat alemdarı necati şaşmaz elazığlıdır. ve maddi olarak türkiye üstü paralar alıyolar ve memleketi elazığa küçük orta çaplı katkısı mevcuttur..yalnız beyazıt öztürk beyaz show ve televizyon camiasında çok eski ve kendiside türkiye üstyü paralarla yaşıyor ve düne kadar carlos martin gelene kadar bolu mudurnu bolu doğdum v.s tek kelime ağzından çıkmayan bir sanatçıdır ve bolyu bırakın maddi manevi olarak bile televizyon sektöründe ağzına almayan biridir

    1. EDİTÖR: Cenk arkadaşım, Beyazıt ı yanlış tanımışsın Demekki fazla bilmediğinden kaynaklanıyor. Sadece yorum yzmak için yazmış olamazsın. Beyazıt ÖZTÜRK zaman, zaman progranlarında Bolu dan bahseder ve Bolu doğumlu olduğunu söyler. Ayrıca KANAL D televizyonunun sevilen yüzlerinden biri olan İrfan DEĞİRMENCİ kardeşimde öyledir. Mudurnu ve Bolu nun reklamlarını ve tanıtımlarını zaman, zaman yaparlar. Ama biz onlara gerek Bolu olsun gerek mudurnu olsun gereken ilgiyi göstermeyiz. Festivalerde DAVET etmeyiz. Çünkü evdeki TOSUN misali…. İnşaallah not alanlar vardır.

  2. Arkadaş tanınmış biri sanırım. Mudurnu’yu övdüğüne göre, kendisine fahri hemşehrilik verilebilir. Hem tanıtıma, hem turizme katkısı olur. Konak sahipleri , seneye, festival onur konuğu olarak çağırabilir ve hemşehrilik beratı verebilir sanırm.

  3. Popüler kültür böyle bir şey…Türkiyede bir çok kişinin keşfedemediği,bizim tanıtmak için çırpındığımız Mudurnuyu İtalyan manken Carlos Martin geç saatlerde de olsa bir iki dakikada tanıtımımıza katkıda bulundu kendisine Hacı Şakirler Konağı olarak teşekkür ederiz.www.hacısakirlerkonagi.com

  4. CARLOS MARTİN’e MUDURNU’yu önerenlere sonsuz şükranlarımı iletmeyi bir borç bilirim.anlatımı o kadar güzel ki abartısız bir şekilde.para verip reklam verseniz bu kadar olmazdı.

    benim güzel mi güzel,şirin mi şirin memleketimi elin italyanı ne kadar güzel anlatıyor değil mi?BEYAZIT’ın sorusuna verdiği cevap beni bir MUDURNULU olarak gururlandırdı.devamında ise;
    -MUDURNU’nun çok küçük çok sade bir yer olduğu için çok beğendiğini söylüyor.doğa ile iç içe olmak istediğini söylediğinde ise MUDURNUYU önerdiklerini söylemiş.

    bize YÜCE MEVLANIN bir lütfu ve hediyesi olan MUDURNU’nun ne kadar önem arz ettiğinin sudaki balık misali halen daha farkında değiliz maalesef.bu sözüm herkes için değil,kendilerini MUDURNU’NUN önünde gören veyahutta MUDURNU nun ismini öne çıkarıp kendilerine vitrin yapma süsü verenler içindir tabi ki.

    sizler kendi bireysel menfaatleriniz için mücadele verirken sizden önde olanları unutmayınız.durun durun hemen kızmayın!kendi kimliklerini gizleyip MUDURNU nun tanıtımı için Carlosu MUDURNU ya yönlendiren fahri ve asli turizm elçilerinedir bu sözüm.

    sayın editöre bir kaç sorum olacak;
    -CARLOS MARTİN ne zaman MUDURNU ya geldi?
    -CARLOS MARTİN’e MUDURNU’yu öneren kişi kimdir?
    -önerenlerin ve senin için sakıncası yoksa yazabilir misin?

  5. ben bu olaya çok sevindim bu festivallerde gerçekten beyazı davet etsek güzel bir olay olur.. beyazda programında tekrar mudurnu festivalinden bahsedebilir.

  6. 10 yıl öncesine kadar MUDURNU TAVUKÇULUK işletmemiz ve Türesin ailesinin şahsi gayretlerimizle yurdun döt köşesine gıda sevkiyatı restaurant servis hizmetlerimiz oldu.Hep birlikte altın yıllarımızı yaşadık Mudurnu tabelalarımızla birlikte sosyal sorumluluk paylaşımımız olan ve bizi Mudurnu markası yapan sanata spora resmi ve dinii bayramlardaki sosyal faliyetlerimizle basın ve tv halkla ilişkiler dostluklarımızın iletişimi gücüyle Mudurnu öne çıktık her gün basında tv de yer aldık. Tüm iş aleminden Mehmet Ali Erbilden ,Cem Yılmaza ve tüm ulusal sanatcı ve sanat erbablarının manevi desteğiyle Mudurnu ismi hafızalara kazınmıştı. Bu efsane tavukla oldu şuan gariban tavuğumuzun ismi unutuluyor tavukculuğun başkenti Mudurnu adeta bazı kıskanç kanaat önderi dediğimiz eski abilerimiz tarafından unutturulmak isteniyor .Buradan tavukculuku çalıştıran sahiplerede sitem ediyorum hiç bir faliyette Mudurnu tavuk ismi geçmiyor marka kayboluyor. Bu olay ilçemiz ve tavuk şirketimizin istikbali ve değeri için son derece önemlidir. Mudurnu temsilcilerimizede sitem ediyorum gelen turist ziyertcilerinin hafızasında tavuk denince akılda Mudurnu vardır bu halen devam etmektedir bu yılların emeği ve büyük maliyeti olan efsane Mudurnu markası yaşatılmalıdır bu konuda gerekli çalışmalar elbirliğiyle yapılmalıdır. Tavuk ilçemize turistin gelmesine sebep olan çekim gücüdür.. Bu gün ise doğamızla doğal kültürümüz ve konaklarımız yapılarımızla öne çıkıyoruz iki kıymet birlikte öne çıkmalıdır .Dünya insanının kültüre lezzete ihtiyacı vardır ve Mudurnumuz önümüzdeki yıllarda Kültür turizmiyle dünyada hak ettiği yeri alacaktır. Güzel Mudurnumuzun hak ettiği Termal kaynak değerlendirme yatırımlarında kültürümüze doğal yapılarımıza göre yatırımlar yaptırılmalıdır. ve ilerki süreçlerde düşünülmelidir. Bugün yaşanmaz hale gelen BODRUM turizm kenti gibi Mudurnuyu Bodrum laştırmamak gerekmektedir Uğur Türesin..

  7. Arkadaşlar yorumlarda tipik Mudurnu “hastalığını” görüyoruz…görsel veya yazılı basında Mudurnu isminin geçmesi insanları neden rahatsız eder anlamış değilim.Carlos Martin denen arkadaşı Türkiye’ye reklam için biz getirmedik ama getirenlere hatta bundan önce Türkiye’ye geldiğinde Mudurnuya getirenleri bulup teşekkür etmemiz lazım.Programda Türkiyede Doğuyu görmek istediğini birde Türkiyede şimdiye kadar gördüğü İstanbul,Eskişehir ve Mudurnuyu gördüğünü ve Mududnuyu çok sevdiğini söylüyor.Bu lafı Carlos Martin değil isterse haber için “bak git oğlum diyen”çöpcü söylesin benim için Mudurnu isminin duyulması önemli.Ayrıca popüler kültür ve görsel basın açısından tanınan birinin söylemesi ve Mudurnuyu tanıtması önemli…bizde aklı başında düşünür organize olarak Mudurnuda bir reklam filmi,dizi vb.çektirsek…elin İtalyanı biliyor ama Türkiye bilmiyor diye bizimkilere tanıtsak..yıkılacak iki evin bacasını onarıp,yağmur alan çatısını kaplatsak,daha çok tanıtıp güzelleştirerek korunmasını sağlayıp unesco dünya mirası listesine aldırsak kötümü olur…

  8. yapmayın allaş aşkına aydın bey spor haber her türlü tv den sosyal medya takip ederim beyazıt öztürkü carlos martinden önce sadece 1-2 sefer duydum sadece ağzından ne bir her sene olan bolu festivali ne bir görsel medyada bolu yüzü olarak görmedim söyle bir medyayı karıştırdığınızda bir fatih terim-adana d.spor,,,,,oktay kaynarca—adanalı sonra n.şaşmaz-elazığlı,,,aklıma gelmeyen birçok sanatçı her yerde kullanıyor her ortamda carlos martin kardeşime helal olsun benim burda sadece eleştridğim konu beyazıty öztürk tür ve boluda yaşayan gençlerin yüzde 90 ı beyaz ı bolulu bilmez araba reklamındamı gördük yok makarana reklamında mı gördük yok gölcük abant reklamındamı gördük yok boluda festivale hiç gelmişmi yok çoğu sanatçı gibi kaç tane kameranın göreceği yerlere boluspor flaması koymuş yok

    EDİTÖR: Peki Bolu nun ileri gelenlerinin herhangi bir girişimi olmuşmu? Yani Bolu ya Festivale çağırmışsınızda Beyazıt mı gelmemiş? Onu bunu bilmem, Bizim Mudurnumuzun çok güzel reklamını yaptı. Demeyedebilirdi, farkındayanız CARLOS u kendisi konuşturdu, atlayabilirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir