BU KONAK CEZALI MI?

BU KONAK CEZALI MI?

Mudurnu ilçesi Kaymakamlık Binası Karşısında bulunan ve daha  önce  MODERNO Otel ismi ile faaliyet gösterirken   el değiştiren  Otel tadilata girdi.

Yeni müstecirin yaklaşık 350 bin türk lirası harcayarak 3 Yıldızlı ayarında düzenlediği OTEL yaklaşık 35 günden bu yana Ruhsat işlemlerini bitirmek için çaba harcıyor.

 BU KONAĞIN CEZASI NE ZAMAN BİTECEK

Konak yetkilileri Konağın ne zaman Ruhsat alarak faaliyete geçeceğini tam olarak bilemediklerini ifade ederek, sürekli bizden istenen eksikleri tamamlıyoruz, Mudurnu’da şu an bizim yaptığımız şekilde Ruhsatı olan hiç bir OTEL yoktur,  sürekli engellerle karşılaştık, ama artık sonlara yaklaştık yakında Ruhsatımıza kavuşarak Mudurnu turizmine hizmet edeceğiz dediler.

 

MÜSTECİR KÜSTÜMÜ ?

Heyecan ile Mudurnu’ya gelerek yatırım yapan  İpekyolu Oteli  Müsteciri Muhittin ÖZCAN  yaşanan olaylardan dolayı Mudurnu ilçesine gelmiyor mu?

İPEKYOLU Oteline  Ruhsat verilmemek istenmesinin sebebi ne ?

Turizme Yatırımcı Aranan ilçede,  3 Yıldızlı Otel için neden 5 Yıldızlı Otellerde istenen  evraklar isteniyor?

Buna benzemez daha bir çok soru  vatandaşın aklını karıştırıyor.

www.mudurnuahber.com

 

 

 

“BU KONAK CEZALI MI?” için bir yanıt

  1. bu konağın cezası nedir biliyor musunuz?bu konağa ilçemizin aslına uygun isim verilmesindendir.hani daha önceden rum tekfurunun kızının moderno adı vardı ya!bu isim birilerine şirin görünmek için konulmuştu ya!

    şimdi aslına uygun isim konulunca bir yerlerden tekere takoz konularak bürokratik engeller çıkartılıyor düşüncesindeyim.bu fikri kendi fikrimdir başkalarını bağlamaz.benim bu fikrime saygı duymanızı ve bu fikrimi etik kuralları içinde eleştirilere açık olduğumu belirtirim.

    bu ipekyolu oteli müsteciri olan MUHİTTİN ÖZCAN BEYİN yılmadan bu konunun üzerine gitmesini ve nerede tıkandığını basına verip cesaretinden ödün vermemesi gerekmektedir.aciz hane tavsiyem budur.olayın üzerine giderse ve basın ve halkımızla paylaşırsa engel çıkartanların fazla direnemeyeceklerini hem kendisi hem de halkımız görecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir