Bir Tarafta Noel, diğer tarafta Mekke nin fethi

Bir Tarafta Noel, diğer tarafta Mekke nin fethi

31 Aralık akşamı bir tarafta Noel kutlamaları yapılan ülkemizde bir taraftanda Alternatif program olarak Mekke nin Fethi  kutlama programları düzenlendi.

 

Yurdun değişik yerlerinde düzenlenen gecelerden biride Mudurnu ilçemizde gerçekleştirildi. Bolu AGD ve Mudurnu AGD  Anadolu gençlik Derneğinin organizesi ile yapılan programa Bolulu Eğitimci Lütfü AYDIN hoca efendi katıldı.

Mudurnu Belediye düğün salonunda gerçekleşen gecede Lütfü AYDIN hoca efendi Mekkenin Fethi ve Peygamber efendimiz ile ilgili konularda  programa katılanları bilgilendirdi.

 

www.mudurnuhaber.com

 

“Bir Tarafta Noel, diğer tarafta Mekke nin fethi” için 2 yanıt

  1. BUNUN AHI GİTMİŞ VAHI KALMIŞ..SİZ HİÇ FAKİR HOCA GÖRDÜNÜZMÜ BEN GÖRMEDİM..AAA PARDON NIHAT HATİBOĞLU VAR…NOELE TAKMIŞLAR HER MİLLİ BAYRAMDA MUTLAKA KUTLANACAK BİR ŞEY BULDULAR YOKTU AMA BULDULAR…ÇÜNKÜ SİSTEME KARŞILAR SİSTEME.CUMHURİYETE KARŞILAR..ONLARIN DEYİMİYLE BİZDEN OLANLAR BİZDEN OLMAYANLAR..YATACAK YERLERİ YOK YERLERİ…EN G AFFEDİLMEYEN GÜNAH İNSAN AYIRMAK KUL HAKKI YEMEK…MAŞALLAH HEPSİ MEVCUT BUNLARDA..AYAKLAR BAŞ OLDU..YAZIK BENİM OLKEME YAZIK

  2. BİZ DİNİMİZİ SİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ SİZ KİMSİNİZ MMÜSLÜMANMI BİZDE MÜSLÜMANIZ..ÇALMAYAN..ÇIRPMAYAN..DÜRÜST..KİMSEDEN HAKKIMIZ OLMADIĞI İÇİN GÜNAH OLDUĞU İÇİN PAHALI HEDİYELER ALMAYAN HAKARET ETMEYEN KİMSEYİ AMA KİMSEYİ AŞAĞILAMAYAN BUNLAR SİZDEN BUNLAR BİZDEN DEMEYEN SİZ ALLAHMISINIZ TÖVBE TÖVDE..PEYGAMBERMİSİNİZ..ZATEN BİR ZAT DEDİKİ PEYGAMBER HATA YAPTI AMA BİZ HATA YAPMADIK DEDİ ÇARPILIRSIN SEN İNŞALLAH..BU KADAR GAFLET AYMAZLIK BIRAKIN TÜRKİYEYE DÜNYA YÜZÜNE GELMEDİ..ALLAH SİZİ İSLAH ETSİN DESEM ALLAHDA SİZİN GİBİLERİ HİÇ SEVMEZ HİÇ..ÜLKEMİZİ BİZE DAR ETTİNİZ..YAŞANAMAZ HALE GETİRDİNİZ ASLA DİNDEN İMANDAN BAHSEDEMEZSİNİZ.ÇÜNKÜ BİZİM DİNİMİZ OKADAR KUTSAL O KADAR HUZURLU BİR DİNDİÜLKEDE HUZUR BIRAKMADINIZ HUZUR..ALLAH SİZİ AFFETSİN DİYEMİCEM ASLA AFFETMEZ..LÜTFEN SİZ DİNİMİZİ BİZE BIRAKIN..LÜTFENN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir