Bin kere Maşaallah

Bin kere Maşaallah

Mudurnu ilçemize  Ramazan Bayramından önce göreve başlayan Kaymakam vekili Cihat SÖNMEZ işe hızlı başladı.

 

YILLARDIR İLK DEFA

Teknolojinin artık sınır tanımadığı  günümüzde  internet artık günlük, saatlik ve dakikalık değil saniyelik bir  iletişim aracı haline geldi. Çeşitli programlar ve siteler aracılığı ile bir tuş ile  on binler  hatta yüz binlerce kişiye ulaşmak  hiçte zor değil.

Türkiye de   milyonlarca Cep telefonu kullanıcısı ise  interneti aktif bir şekilde kullanıyor, en çok Alışveriş siteleri,Haber siteleri ni takip eden kullanıcılar memleketlerinden haber almak için bulunduğu yerdeki  internet Haber sitelerine giriyor ve yerel yönetimlerin ve Kamu kurumlarının sitelerini ve hizmetlerini de takip ediyor.  Türkiye genelinde  bazı kamu kurum ve kuruluşları  neredeyse anlık paylaşımlar yaparken , bazı kurumlar ise  hala 2012 yılının Kurban bayramı mesajlarında kalmış.

Yıllardır bir türlü teknolojiye ayak uyduramayan Mudurnu Kaymakamlığı internet sitesi www.mudurnu.gov.tr ise   Ramazan Bayramı öncesinde ilçede göreve başlayan  Kaymakam vekili  Cihat SÖNMEZ ile farkındalık yaşadı.

www.mudurnuhaber.com

 

MUDURNU HABER

          BU İLÇE NELER GÖRDÜ NELER …!

Teknolojiyi iyi kullanan ve  yarış ve itişme ilede olsa google arama motoru  ve diğer sonuçlarda Mudurnu isminin yayılmasında  biz Mudurnu lu habercilerin katkısı büyüktür. Rekabet ortamı ile Haberler yapıp, ilçedeki  haber değeri  taşıyan tüm güzellikler ve sorunları internete taşıyarak çözüm için düğmeye bastığımızın farkındayız.

Maalesef geçtiğimiz dönemlerde ilçemizde görev yaparak 6-8 ay kalan ve  kamu sitesinde  makamda  bir fotosu bir hizmeti yayınlanamayan  idarecilerimizi gördükten sonra böyle genç bir  Kaymakam kardeşimizin paylaşımlarını görmek bir Mudurnulu olarak sevindiricidir. Allah nazardan korusun.

AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir