BEDAVAYA ISINIYORLAR

BEDAVAYA ISINIYORLAR

Bolu nun Mudurnu ilçesinde  Eski Belediye Başkanı Metin SOYGÜR işlettiği Broiler tavuk çiftliğindeki  Bakıcı evlerini bedavaya ısıtıyor.
 
Metin SOYGÜR yaptığı açıklamada 9000 kapasiteli Broiler Piliç Çiftliğinde sürekli Sobanın yandığını ifade ederek bunu  daha fazla nasıl ekonomik hale getiririz diye düşündük ve kendi imkanlarımız ile bir Kalorifer sistemi kurduk, bu sayede  kümesimizde yaktığımız soba ile Bakıcı evimize döşediğimiz Kalorifer sistemi ile ısınma ihtiyacını karşılıyoruz dedi.
Soygür, 500 tl ye malettikleri sistem sayesinde Bakıcı evinin ısınma problemini çözdüklerini ifade ederek,7 /24 hem sıcak suyumuz var hemde evin  ısınması sayesinde çalışanlarımızdan daha çok verim alıyoruz dedi.
www.mudurnuhaber.com

 

“BEDAVAYA ISINIYORLAR” için bir yanıt

  1. sen ne acayip bi adamsın aydın özpelit, rakibin olarak belediye başkan aday adayı olan soygür ün iyi haberlerini yapman bizim gibi fitne fesat düşkünü insanları çıldırtıyor, beraber belediyeyi soygür ile yönettiğiniz zamanlarda başarılı olmuştuk, içinize sızdık ve şu an hala içinizde fitne fesat çıkaran arkadaşlarımız olmasına rağmen genede beraber olabiliyorsunuz. Ama sizinle uğraşırken bizde çuıvalımızı yırttık birbirimize girdik, kimse söz dinlemez oldu, başlar ayak, ayaklarda baş oldu.

    Senin yazdığın haberler bizim hiç hoşumuza gitmiyor, neden sende bizim dikkatimizi çekmeyecek kedi köpek , incik boncuk haberleri yapmıyorsun, sanamı kaldı Mudurnu nun Turizmi, gelişmesi, sanayisi,Esnafı. Mudurnu nun pazarını hiç kurcalama biz yaptırdık oldu olacak, mecbursunuz katlanacaksınız,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir