BABAS’TA SONDAJ MÜJDESİ


 

BABAS’TA SONDAJ MÜJDESİ

Mudurnu Taşkesti Sarot Termal A.Ş Mudurnu Babas ta Sondaj çalışmalarına başladı.

MUDURNU TERMAL İLE CANLANACAK

Mudurnu Babas  ta  SAROT TERMAL in başlattığı sondaj çalışmaları ile birlikte yıllardır uyumaya bırakılan MUDURNU TERMAL artık gerçek olacak.

Yıllardır kısır çekişmeler sebebi ile bir türlü beklenen hedefi yakalayamayan BABAS termal suları gün yüzüne çıkartılarak Mudurnu’nun Turizmini canlandıracak ve belkide çıkış yolu olacak.

Yerdelen; Mudurnudan Vazgeçmedik

Taşkesti Sarot Termal A.Ş yönetim kurulu üyesi Mehmet Emin YERDELEN , Mudurnu dan vazgeçmedik, yatırımlarımız devam edecek, engellemeler  olmasa daha hızlı hareket edeceğiz ama bunda da bir hayır vardır dedi.

www.mudurnuhaber.com

                           www.tuanaevleri.com

sarot-kampanya1

“BABAS’TA SONDAJ MÜJDESİ” için 4 yanıt

  1. Bu bölgeye daha önce 2 sefer sondaj yapıldı vana takılmıştı öyle biliyorum, sadece birisi değerlendiriliyordu. İnşaallah memlektim için hayırlısı olur.

  2. BABAS KAPLICASI geleceği adına halen daha yanlış üstüne yanlış uygulamalar yapılmaktadır.
    -kaplıca yapımı ve sondajla ilgili ne zaman ihale yapıldı?
    -bu firmadan başka ihaleye giren yok mu?
    -eğer var ise birileri tarafından engelleniyor mu?
    -bu firmaya birileri tarafından BABAS kıyak mı çekiliyor?
    – Babas kaplıca üstüne oraya kendilerinden başka yatırımcı gelmesin diye mi sondaja başlamışlar ?
    -ihaleyi almadan inşaat bitiş süre tahaddüdünde bulunmadan bu imkan nasıl sağlanıyor?

    halkımızın içine sinmeyecek sadece birilerinin egolarını tatmin etmek,Sarot’ta olduğu gibi birilerinin burada devre-mülk sahibi olmak için sırada beklediği hissetmekteyim.açıkçası bu şirket isminin öne çıkması beni rahatsız etmektedir.

    bundan önceki haber de yorum yapanları halkı kışkırtıcılıkla ve provokatörlükle suçlayan sorumluları bu haberle ilgili açıklamalarını beklemekteyim.bugün kamuoyu önünde tek kişiyi susturma mücadelesi içine girenler gelecekte çok kişiyi susturma gayreti içine girmeleri an meselesi.
    bana gebzede misin istanbuldamısın nerdeysen her konuya atlayıp çok şey biliyormuşçasına her konuya yorum yapıp birilerinin tetikçisiymişim gibi ağır ithamda bulunanları,sanki ben başkasının aklıyla yorum yapıyormuşum gibi kendini üste çıkarmak için beni basamak olarak kullamaya çalışan değerli yorumcuları işte şimdi yorum ve açıklama yapmaya davet ediyorum.gerçi kendini üste görme psikolojisi içinde bulunanlar bu yazdıklarımı da başkalarının dayatmasıyla yazdığımı rumuz kullanarak halkımızın önünde beni küçük düşürecek yorumlar içine gireceklerdir.

    benim isteğim ben ve benim gibi birkaç kişinin değil tüm duyarlı insanlarımızın yorumlarda bulunup BABAS la ilgili kafalarındaki istifhamlarını kaldırmalarını,benim gibi suçlanmaktan kaçmamalarını istemekteyim.korkmadan cesurca yorum yapmalarını beklemekteyim.

    ben burada başkaları ihaleye girmesin diye ihale olmuş gibi gösterilip,bu sorunun kapanması için birilerinin kendi kafalarında ürettiği projeleri uygulama aşamasının ilk versiyonuymuş gibi geldi.bu haberden sonra fazla tepki gelmez yanlışları soranlar olmaz ise tam faaliyet harekete geçilmesi an meselesidir.

    kafamdaki başka bir yorumum ise;ben buraya sondajımı yapayım başkaları buraya gelip yatırım yapmasın,sarottaki devre-mülklerin tamamını elden çıkardıktan sonra nasıl olsa burası da benim aklıma ne zaman gelirse buraya da yatırım yaparım diyerek burasını sahiplenme psikolojisi hasıl olmuş.bu sahiplenme psikolojisi ise perde arkasındakilerin verdiği destek ve cesaretten başka bir şey değildir.

    bugün başkalarının kaplıcaya yapacağı yatırım belki hoşumuza gidebilir ama ilerleyen zamanlarda bizlere hiç mi hiç faydası olmaz.ilerleyen zamanlar da kendi ilçemizin kaderi başkalarının iradesine geçer bizlere sadece kaybolan değerlerimizin ardından bakmaktan başka çaremiz kalmaz.

    MUDURNULU MÜTEŞEBBİSLERİN BURAYA DAHA DUYARLI OLMALARINI sadece halkımızın yararına olabilecek yatırım yapılması en büyük temennimdir.

    KÖTÜ KİŞİ BEN OLAYIM AMA BENİM CENNETTEN BİR KÖŞE OLAN MUDURNUM VE BENİM İÇİN ÇOK ÇOK DEĞERLİ MUDURNUMUN İNSANI KAZANSIN

    bazılarına hatırlatmada bulunmak isterim.ben ne GEBZEYELİM NE DE İSTANBULDANIM.BEN ÖZ VE ÖZ HAKİKİ MUDURNU NEFERLERİNDEN BİRİYİM.ŞU AN DARICADA İKAMET ETMEKTEYİM.KÖYÜMÜ DE MERAK EDENLER VAR İSE BEN ALPAĞUT KÖYÜNDENİM.BENİM YORUMLARIMI SEVEN VEYA SEVMEYEN TÜM HEMŞEHRİLERİME SONSUZ SAYGI VE SELAMLARIMI İLETİRİM.

    HOŞ VE ESEN KALINIZ!…

  3. İlçemize Fesat dersi deniliyor. Sebebi işte bu, hem birilerinden gelin mudurnuyu kurtarın diye yardım istersiniz ondan sonra sırt çevirirsiniz. Adamlar işi bitirip faaliyete geçincede en büyük yal….kaları siz olursunuz. İşte fesat deresi… Siz didişmeye devam edin yakınta Taşkestiye bağlanacaksınız :) :):)

  4. DEVLETE, MİLLETE, bedelini HAKKIYLE ödeyerek yapılan kamu ve özel yatırımlarına saygımız sonsuzdur, AMA…* görüldügü ve bilindiği üzere bu ülkede millet, DEVLET, MALINDAN, cebellezi yapıp, günlük aylık veya oanlık ihtiyaçlarını giderenleri çoooooooook gördük,,,.* ÖRNEK,atalarının mudurnuluya bıraktığı doğal deyin, termal deyin, BÜYÜK önemli zenginliği KAPLICASINI mudurnulu SEÇTİKLERİ sayesinnde kaybettiğinden, kaybettirildiğinden buğün korkuyor. MUDURNU belediyesi adına tescilli tapu bugün başka bir isimle tescillidir HALKDAN izin alınmamıştır o günün seçilmişleri almadıklari YETKİYİ sorumsuzca VİCDANSIZCA, kendı menfeatları dogrultusunda kullandıklarından , bugün MUDURNU KENDI ÖZ MALININ KAPISINDA DİLENCİ OLDUĞU gibi , KİRACIDIR malumunuz kira talebi belediyeden gorülebilir. bolu termalkkaplıcasından mudurnu bugun kira talep edebiliırmi adama sorarlar senin aklın yerinde mi diye.* mudurnulu bügün. geçmişde seçtiklerinin yaptığı büyük sorumsuzlukların doğurduğu kaybedışlerin tekrarlanırmı endişesi içindedir , HAKİKATLI SÖZ SÖYLENECEKSE…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir