MUDURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ADAY ADAYI OLMIYACAĞIMI ÜZÜNTÜMLE DUYURUYORUM 2004 YILINDAN BU GUN İTİBARİ İLE AKPARTİMDE AKTİF ÜYELİĞİM DEVAM EDECEKTİR.

BUGUNE KADAR TANIDIGIM PARTİMDE AK GÖNÜLDAŞ ASİL ÜYELERLE DEĞERLİ KARDEŞLERİM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM .

BENİM İÇİN ŞEVK HEYECAN KALMADIĞINDAN ADAY ADAYLIĞI YOLUNDA OLMAMIN ANLAMI KALMAMIŞTIR . BUNUN İÇİN KIMSEYE KIRGIN KUSKUN DEGILIM HİÇBİR MENFAAT BEKLEMEDEN SEVDAMIZ MUDURNUMUZ İÇİN ŞAHSIMIN FAYDALI BAŞARILI OLAMAYACAĞIMI GÖRÜYORUM.

 

“Siyaset İyi İnsan Olma Sanatıdır.” Siyaset hakka halka menfaatsiz hizmet yoludur. Siyastcininde siyasi ömrü vardır koltuklar kalıcı değildir bu duruma kimse önem vermemekte birbirine zarar verdikleri gibi Akpartimizede zarar vermektedirler.

Adaylığım ilçe teşkilat toplantılarında gündeme geldinde Uğur Türesin partiye kayıtlı değil istifa etti sözlerini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum ve bu gerçeği yönetimdeki iki arkadaşım söylemiştir aday adayı olmadan Mudurnuya zarar verenler entirikaya başlamışlardır.

 

Herbirimizin duyduğu gördüğü gibi liderimiz cumhurumuzun sözlerine toplum tarafından bilinen branşında faydalı hayırlı işler yapmış liyakat saibi kişilerle zafer kazanılır genel başkanımız ERDOĞANIN partiyi hiç birkonuda basamak yapmayın sözlerine karşı gelenler Liderimizin gölgesinde Akparti rüzgarıyla nasıl olsa seçiliriz deyip 2 kez kaybeddirenler Akpartide siyaseti ticari meslek edinenler Akpartiyi basamak olarak kullanıp memursa üst göreve geçiş pılanı emekli ise ek gelir esnafsa ticari maddi imkanlarını çoğaltmak için ayrıca bayramdan bayrama İlçemize köyüne gelmeyenler Mudurnuda hayırına tavuk bile sulamayanlar birbiri ile yarış edecek şekilde aday adaylıklarını ilan etmektedirler.

 

Sözlerim tertemiz kalpleri ile aday adayı olanlara deildir. Yetkileri oldu halde Bolu yolunu hastanemizi yaptıramayanlaradır Birçoğu mesleki tecrübeleri ile Aday adaylığa belediye başkanlığına yakışan kapasitededirler.Her Mudurnuluda demokratik hakkını kullanabilir bu sevda için aday olanları tebrik ediyorum .

Üzüldüğüm konu geçmişte şahsıma vatanım insanımız adına ızdırap eziyet çekecek şekilde yaşadığım acı gerçek olaylardır. İlerde yine aday belirleme zamanı ise basit kasaba politikaları dedikodularla gizliden gizliye aday adaylarına Ak partimize zarar vereceklerdir.

Bu durum Mudurnuya herzamanki gibi zarar verecek oluşundan Boluda Ankarada Mudurnu lu siyasetcilerin sözü yine geçmicek ilçemiz yatırımlardan hizmetlerden payını yine alamayacağımız geçmiş yıllarda olduğu gibi görünmektedir Mudurnulunun Mudurnu tavukculuğun Krizine devlet desteği çare için 2004 de AKPARTİMDEN Aday Adayı olmuş İdim.Mudurnuya her zaman zarar verenlerce Akpartiden aday adayı iken elendim. 2011 de 2014 de tüm tecrübem maddi manevi gücüm çevremle Mudurnu kültürünü ekonomisini güçlendirmek Mudurnu isminin eski günlere dönmesi unutulmaması için Akpartimden aday adayı oldum yine siyaseti ticari menfaat için yapanlar tarafından aday yapılıp halkın karşısına çıkarılmadım.

2019 yerel seçimlerdede Mudurnu ilçemizde aday adayı olmamın mümkün olmadığını aynı engellemeleri yaşayacağımı gördüm için aday adayı olmayacağımı canım Mudurnuya Hemşehrelerime saygım sevgim ile duyuruyorum.

Uğur Türesin 10 Kasım 2018

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir