TOKİ Sakinleri KAR la Mücadeleden Şikayetçi

Mudurnu TOKİ Konutlarında yaşayan vatandaşlar, TOKİ nin KAR temizleme çalışmalarından yeterince faydalanamadığı konusunda şikayetçi oldular.

MUDURNU TOKİ

Kar yağışı sonrasında TOKİ ve çevresinde KAR ile mücadele edilmediğini belirten site sakinleri, yeterli çalışma yapılmadığı için her yer buz tuttu, araçlarımızı park yerlerinden çıkaramıyoruz, Marketten tuz alıp, kendi işimizi kendimiz görüyoruz dediler.

www.mudurnuhaber.com

Mudurnu Reyon

“TOKİ Sakinleri KAR la Mücadeleden Şikayetçi” için 2 yanıt

  1. BU İNSANLAR YA HİÇ HABER İZLEMİYO YADA BIRAKIN DÜNYAYI TURKIYEYE HIC BAKMIYOR MALUM HAVA SARTLARI HERYERDE KABUS YASATIRKEN OYSA NE KADAR BASIT( MUHALEFET )YAPARAK KENDILERININ NE KADAR ÇİRKIN OLDUĞUNUSERGILEYEBILIYOLAR OYSA (TOKI) CARSIYLA BERABER AYRIM YAPILMADAN BUZLU OLAN HER SABAH RUTIN TUZLANIYOR INSANLAR BOYLE NAMKOR OLABILIYOR, METIN BASKAN GELIR İLHAMİ ÇETİN YAZAR MEHMET BAŞKAN GELIR AYDIN OZPELIT YAZAR BUNLARDA KENDILERINI ADAM ZANNEDER

    1. Görgü tanığı adıyla yazmışsınız. Keşke insan olupta kendi isminiz ve soyisminiz ile bu eleştirileri yapsaydınız. Bakınız, sizin gibi MUDURNU da bazı şeyleri anlayamayan insanlar hala mevcut.
      Haberciler olacak, yazacak, kimse kocunmayacak. Daha fazla memlekete hizmet için yazmak ve yazılanları takip edip, sıkıntılara çözüm bulmak gerekir. Keşke isminiz ile yazsaydınız bende TOKİ den kimlerin şikayetçi olduğunu söyleseydim size, o zaman benim ne kadar tarafsız olduğumu anlardınız.

      Sizin dışarıdan gördükleriniz insan oğlu olarak size doğru gelebilir, Metin Olduğu zaman İlhami yazar Mehmet olduğu zaman Aydın yazar. Peki bunun sorumlusu sizce kim? O koltuğa oturan ve İlhami ve Aydın ı birlikte kabul eden biri inşaallah gelir.

      Mudurnu ilçemizin Turizmi,Kültürü ve ilerlemesi için birleştirici olunmalıdır.

      Görgü tanığı Rumuzlu yazan arkadaşım, eğerki benimle irtibat kurarsanız daha detaylı konuşma fırsatı bularak, kafanızdaki sorulara birebir cevap vermeye hazırım. Düşüncenize saygı duyuyor, HER ŞEY MUDURNU İÇİN …

      Aslında yöneticilerin bilmesi gerekenler var. Mutlaka yazılanları takip etmeli ve birleştirici olmalarıdır. İnşaallah Mudurnu ilçemiz için böyle birleştirici yöneticiler gelir.

      Eğer Mudurnu Haber sitelerine gerçek isimleriniz ile gerçek yorumlar bırakırsanız MUDURNU ilçemiz için daha güzel işler yapılmasına sebep olursunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir