TOKİ BİNALARI ÇÜRÜK MÜ?

TOKİ BİNALARI ÇÜRÜK MÜ?

Mudurnu ilçesinde yapımı başlanan 144 daireden oluşan TOKİ konutlarında inşaat son hızı ile devam ediyor. Mudurnu ilçesi Musalla Mahallesinde birinci TOKİ konutları karşısında inşaa edilen konutlarda eksik malzeme kullanıldığı söylentisi vatandaşı tedirgin etti.
Resim hosting: YollaYap.com
 

Mudurnu ilçesinde 144 Ailenin Ev sahibi olması için Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığının ihale ederek  SEÇ Yapı Firmasına verdiği  Toplu Konut inşaatlarında çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

İnşaatlar bir taraftan devam ederken diğer yandan da Mudurnu merkezinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bazı vatandaşları Telefon ile arayarak TOKİ konutlarında ilk yapılan bina göstermelik yapıldı, diğer binalarda  eksik malzeme kullanılıyor, buna biri engel olsun demesi üzerine tedirginlik yaşanıyor.

Konu hakkında Mudurnu Toki Şantiyesi Şantiye Şefi İrfan YEREL ile  Mudurnu Haber olarak bir görüşme yaptık.  YEREL, inşaatlarda çalışmaların devamettiğini ve Cami inşaatınada başlandığını ifade ederek, vatandaşlarımız gelip çalışmaları sürekli takip ediyor ve inşaatların hızlı gitmesinden ve bizlerin çalışmasından memnun kaldıklarını elirtiyorlar dedi.

BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ

TOKİ Mudurnu şantiye Şefi İrfan YEREL , böyle bir şey söz konusu olamaz, neden böyle bir şey yapıldığını anlamıyorum , fakat  burada her gün gerekli kontroller  Müşavir Firmanın denetim kontrolörü tarafından yapılmakta olup, kullandığımız malzemeleri eksik veya fazla kullanma gibi veya değişik kullanma gibi bir lüksümüz yok, kullanılan malzemeler TOKİ nin onayladığı malzemelerden oluşuyor, kimse bu riske girmez, her kes rahat olsun , Mudurnulu ev sahipleri çok kullanışlı evlere sahip olacaklar dedi.

 TOKİ LER 2013 SON BAHARINA

Mudurnu 2.Toki konutlarını Müteahhit firma herhangi bir aksilik olmaması durumunda 2013  Temmuz ayında   Toki ye teslim edecek. TOKİ Mudurnulu vatandaşlara binaları herhangi bir aksilik olmazsa 2013  Ekim ayı veya Kasım ayı başında teslim etmesi planlanıyor.

 www.mudurnuhaber.com

 

“TOKİ BİNALARI ÇÜRÜK MÜ?” için 2 yanıt

  1. hazır betonlarda c20 kalite kullanıldıgını biliyoruz.temelde c30 kullanılması gerekir..

  2. Arkadaşlar bu haber bir hatırlatma niteliği taşıyor bence, Çerşıda bu tokiler ile ilgili o kadar çok dedikodu dolaşıyorki. Öncelikle birbirlerine binalar çok yakın yapıldı. Ayrıca hakikaten malzemelerdede gözle görülür bir farklılık var. İyi güzel Mudurnuya bir şeyler olsun ama görüyorsunuz yurdun değişik yerlerinde göçen binalarda onlarca vatandaşımız hayatını kaybetti ve kaybediyor. Bu tip konuları ilçenin ileri gelenleri zaman zaman Toki yi ziyaret ederse iyi olur. İş işten geçmeden…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir