Sömestr Tatilinde Mudurnu Konaklarına Yoğun İlgi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı Konakları, yarıyıl tatili nedeniyle turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Mudurnu ilçesinde konak işletmeciliği yapan Mehmet Cantürk, “İlçemiz Abant’a yakınlığından dolayı ziyaretçilerin gözdesi haline geldi. Biz Mudurnulu turizmciler olarak Abant’ta yeterince tanıtım yapamıyoruz. Abant’a gelenlerin çoğu 15 kilometre uzaklıktaki Osmanlı Kasabası Mudurnu’dan habersiz” dedi. Hafta içi konaklarda müşterilerin olmadığını ifade eden konak işletmecileri yarıyıl tatili ile yüzlerinin güldüğünü ifade ettiler.

MUDURNU İHA AYDIN ÖZPELİT

Mudurnu konaklarında yarıyıl tatilinin bir kısmını geçiren aileler ise “Mudurnu ilçesindeki konaklarda vakit geçirmek bize sanki bir babaannemiz veya anneannemizin evini ziyaret etmişiz duygusunu oluşturdu” diye konuştu.

www.mudurnuhaber.com

 MUDURNU İHA Temsilciliği Aydın ÖZPELİT MUDURNU İHLAS HABERAJANSI 

Bera OTEL ANTALYA

MUDURNU REYON

 

“Sömestr Tatilinde Mudurnu Konaklarına Yoğun İlgi” için 2 yanıt

  1. Mudurnuda Hacışakirler konağı ve işletme müdürü Mehmet bey olmasa mahallemiz musalladan bahsedilmeyecek, İlçemizin çoğu tanınmış kişileri Musalla mahallesi nüfusuna kayıtlı, İlçemiz Musalla mahallesinden Em. Emniyet Müdürü Ferit TAŞÇI nın kardeşi 1. sınıf Emniyet Müdürü Feridun TAŞÇI Em. Gnl. Müd. İkmal Bakım Daire Başkanlığından 1 üst rütbe olan Emniyet Genel Müdürü Yardımçılığı görevine atanmıştır. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını dileriz. saygılarımla

    1. Selim, Abi Ağzına ve parmaklarına sağlık… Sizde olmasanız Musalla dan kimse bahsetmeyecek. İnşaallah bir dahaki Seçimlerde aramızda görmek isteriz. Musalla Mahallesi Muhtar adayı olarak. Verdiğiniz bilgiler içinde teşekkürler. Ayrıca, Mdurnulu Akademisyenler organizasyonuna çevrenizdeki arkadaş, eş dost ve Mudurnululara duyurmanızı ve arkadaşlarımız ile birlikte hareket ederek, Mudurnu ilçemiz ile ilgili somut bir hareket başlatmak için katkınızı bekliyoruz. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir