Şenol FİDAN Vefat etti

Şenol FİDAN Vefat etti

Mudurnu Tavukçuluk A.Ş Eski çalışanlarından Mudurnu Kaygana Mahallesi Tabakhane üzerinde ikamet eden Şenol FİDAN vefat etti.

 

Edinilen bilgiye göre  11 Mayıs 2013 Cumartesi günü aniden rahatsızlanan Şenol FİDAN yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. FİDAN ın Kalp krizi sonucu  vefat ettiği belirtildi.

 

Şenol FİDAN için 12 Mayıs 2013 Pazar günü İkindi namazından önce  Kaygana Mahallesi Tabakhane üzerindeki evinden alınıp Kılınacak ikindi ve Cenaze namazına müteakip toprağa verilecek.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

 

www.mudurnuhaber.com

 

BAŞ SAĞLIĞI

Güler yüzlülüğü ile  yıllar önce Mudurnu Tavukçuluk A.Ş de başlayan dostluğumuz  vardı. Her gördüğümde sohbet eder hal hatır ederdik. Aramızdan aniden ayrılan Şenol FİDAN Ağabeyime Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dilerim.

Aydın ÖZPELİT

MUDURNU HABER

“Şenol FİDAN Vefat etti” için 14 yanıt

  1. Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

  2. Sevgili arkadaşım ışıklar içinde yatsın..kimsenin kalbini kırmayan sevgi dolu..hoşgörü sahibi biriydi..üzerine yıldızlar yağsın…ailesine ve tüm eş dost ve akrabalarına başsağlığı dilerim.

  3. Aramızdan Zamansız Ayrılan Şenol Abimize Allahtan Rahmet Diliyorum. Mekanı Cennet Olur İnşallah,,, Allah Geride Kalanlarına Sabır ve Güç Versin Babasını Kaybetmeyen Bilmez

  4. Şenol kardeşimizin mekanı cennet olsun,ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

  5. Şenol Kardeşimizi Dün Toprağa verdik,İnanın acımız çok taze hiç beklenmedik anda Allah seni aramızdan aldı, Mekanın CENNET olsun, Geride kalanlarına ALLAH sabır versin,seni hiç unutmayacağım canım kardeşim…

  6. Şenol abi çok erken ayrılmış aramızdan. Allah mekanını cennet etsin. Nur içinde yatsın.

  7. şenol arkadaşımın aramızdan erken ayrılması üzüntüsü ile geride kalan tüm aile fertlerine başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun nur içinde yatsın…

  8. Hep güler yüzlü arkadaşım, rabbim seni öbür dünyada da güldürsün. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara allah sabır versin.

  9. hatiralarimizdan birisi olan, guleryuzlu, seviyeli, saygi ve sevgi dolu bir guzel insani kaybettigimizi ogrenmis bulunuyoruz.uzuntumuz sonsuzdur..Rabbimiz mekanini cennet etsin.Geride kalanlara sabirlar versin.

  10. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNE VE TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM İYİ BİRİSİYDİ COK ZAMANSIZ OLDU

  11. Şenol arkadaşımıza Allahtan rahmet kederli ailesıne baş sağlığı dılerım cok uzuldum mekanı cennet olsun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir