“Selçuk RESNE Adaylığını açıkladı” için 12 yanıt

  1. İnşaallah emeline kavuşursun, Rabbim yardımcın olsun. Başarılar dilerim yakışıklı kardeşim.

    1. Sevgili İsmail abi temennİ ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

  2. Çalışkanlığı ve müteşebbis kişiliği yanında alçak gönüllüğüyle tanıdığım sevgili Selçuk kardeşime başarılar dilerim…

  3. Yolun ve bahtın açık,herşey gönlünce olsun.Memlekete hayırlı ve uğurlu olsun…

  4. inşallah seçilirsin arkadaşım.herşey gönlünce olsun…

  5. sayın selçuk Resne 15 gün önce makedonyadaydık.;özgürlük ve vatan mücadelesi veren Resneli Niyazi,nin konağını gördük Manastır ,la Ohrid arasında sakin bir şehir.–resne çifliği diye ilanlarınızı göruyorum. İsim oradanmı geliyor diye düşündüm.————–Adaylığınız hayırlı olsun .CHp de sizler gibi kültürlü,çalışkan üyeler olması çok iyi.—-saygılar.

    1. Merhaba Sayın Işık Mutlu,
      Ben Hürriyet Kahramanı,İkinci meşrutiyetin ilan edilmesinde öncü ve çok büyük emeği olan Kolağası Resneli Niyazi Bey’in torunlarındanım. Cumhuriyetten önce Osmanlı topraklarına dahil olan Resne’den ,Maraşal Tito’nun rejim değiştirmesiyle Türkiye’ye göç etmişiz. Topraklarımızı gezip,görmeniz beni çok mutlu etti.İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.

  6. Atatürkün hürrüyet kahramanı arkadaşlarından Resneli Niyazi beyin torunlarından olan S.İLYAS RESNEYİ toplumumuzun siyasal gelişimi ve parti içi demokrasileri ve memleketimize faydalar sağlayacağı inancımla önem arzeden CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği için adaylığı konusunda yeğenimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

  7. yolun açık olsun selçuk kardeşim. umarım başarırsın kalben yanında olduğumu bilmeni isterim. başarıların daim olsun….

  8. sayın Resne sürekli yer gezmek,çeşitli kültürleri tanıma açısından yararlı oluyor gezdiğimiz,.Makedonya,Arnavutluk,karadağ,Hıvatistan,Bosna Hersek içinde en sakin yerin Makedonya olduğunu gördüm Çalışkanlar,.misafirperverler,peynir,elmaları ile ünlü–.Ohrid harika güzel ve sakin.çam ormanları,gölü,çiçeklerile cennet.—–Elveda Rumeli,nin mekanları doğal—Mudurnuyuda andırıyor.—-tekrar başarılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir