Salim KARAARSLAN VEFAT ETTİ

Mudurnu İlçesi Hızırfakı Mahallesinden Fatma KARAARSLAN ın eşi Gültekin ve Aytekin KARAARSLAN ın Babaları  Emkeli Öğretmen Salim KARAARSLAN vefat etti.

 

Merhumun Cenazesi 26 Nisan 2013 Cuma günü kılınan Cuma ve Cenaze namazına müteakip toprağa verildi.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 Başsağlığı mesajları için Aytekin KARAARSLAN 0532 485 26 75

 BAŞ SAĞLIĞI

Çok Değerli Öğretmenim Fatma  KARAARSLAN ın Değerli Eşi,  Değerli arkadaşlarım Gültekin ve Aytekin KARAARSLAN ın  Babaları  Emekli Öğretmen  Salim KARAARSLAN hocamın Vefatını üzüntü ile öğrendim.

Eğitim Programı için ilçe dışında olmamdan dolayı Cenazenize katılamadım.

Değerli büyüğüm Salim KARAARSLAN hocama Allah tan Rahmet siz çok kıymetli KARAARSLAN Ailesine Baş sağlığı dilerim.

Aydın ÖZPELİT

MUDURNU HABER AİLESİ ADINA

www.mudurnuhaber.com

 

“Salim KARAARSLAN VEFAT ETTİ” için 12 yanıt

  1. Değerli arkadaşlarım Gültekin ve Aytekin KARAARSLAN’ın babalarının vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Salim hocamıza Allah’tan rahmet, Karaarslan ailesine baş sağlığı ve sabırlar dilerim.

  2. hocama Allahtan rahmet,kederli ailesine başsağlığı dilerim.

  3. KARAARSLAN VE İNEGÖL AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLER, ORTA OKUL ARKADAŞIM SALİM’ İN MEKANI CENNET OLSUN.

  4. Öğretmen arkadaşımız Salim KARAARSLAN’nın vefatına çok üzüldüm.Kendisine rahmet,Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim.

  5. Değerli öğretmenin çok sevdiğim Salim Hocayı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun…

  6. Salim hocama Allah’tan Rahmet, Aytekin, Gültekin ve yakınlarına baş sağlığı dilerim…

  7. Çok sevdiğim salim abimin vefatını üzüntüyle öğrendim. Neşeli kişiliği ile toplumda sevilen salim abimize allahtan rahmet ailesine baş sağlığı ve sabırlar dilerim.Mekanın cennet olsun salim abi

  8. Salih Hocamın benim için çok özel yeri vardır kalbimde. Hocam biraz agresifti Mudurnu’da olduğum dönemlerde O’nunla çok sık görüşür tavla oynardık bolca talebini kırmaz arka arkaya tavla oynardım. Sinirli oynardı, anlayış gösterirdim rahatsızlığı asabi yapmıştı O’nu. İnegöl ailesine Karaaslan ailesine yavruları Gültekin ve Aytekin kardeşlerime tüm Salih Hocamı sevenlere başsağlığı sabır dilerim. Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.

  9. Degerli arkadasim , meslektasim ve elli yildir cok anilar paylastigim Salim dostumu kaybetmetmenin derin teesurunu yasamaktayim. O”nu asla unutamayacagim. Kendisine yuce rabbimden rahmet;ailesine,yakinlarina ve de sevenlerine bassagligi diliyorum.
    Mekanin cennet olsun arkadasim….

  10. Sevgili babamızın vefatı dolayısıyla acımızı paylaşan, bizleri yalnız bırakmayarak cenaze törenimize katılan, telefon veya mesajlarla taziyelerini bilidren tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ederiz.
    Gültekin, Aytekin Karaarslan ve Hülya Gürelli

  11. Allah rahmet etsin.Ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.

  12. merhuma Allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim…..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir